Έγκλημα στα Πετράλωνα: Προφυλακιστέος ο 21χρονος για τη δολοφονία του νονού του

Έγκλημα στα Πετράλωνα: Προφυλακιστέος ο 21χρονος για τη δολοφονία του νονού του

Οι δικαστικές αρχές διέταξαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να κριθεί εάν ο 21χρονος του άγριου φονικού στα Πετράλωνα χρήζει νοσηλείας σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 21χρονος από τα Πετράλωνα ο οποίος έχει ομολογήσει πως σκότωσε και τεμάχισε τον νονό του τις προηγούμενες ημέρες.

Οι δικαστικές αρχές διέταξαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να κριθεί εάν ο 21χρονος χρήζει νοσηλείας σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Κατά τη μεταγωγή του στον ανακριτή ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να βγει από το αστυνομικό όχημα, φωνάζοντας «Βοήθεια».

Αναζητούνται τα τεμαχισμένα μέλη

Στο μεταξύ, η αστυνομία, μέχρι στιγμής, δεν έχει εντοπίσει τα τεμαχισμένα μέλη του σώματος του θύματος, παρά τις έρευνες που διενεργήθηκαν σε κάδους και χωματερή.

Ο 21χρονος, κατά την κατάθεσή του, ισχυρίστηκε ότι ο 52χρονος κακοποιούσε και ξυλοκοπούσε τη μητέρα του.

«Κακομεταχειριζόταν τη μητέρα μου, την ξυλοκοπούσε. Το είχα αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό, περίμενα την κατάλληλη στιγμή» φέρεται να δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όπως είπε, είχε προσχεδιάσει το έγκλημα εδώ και πολύ καιρό και την ώρα που ο νονός του κοιμόταν πήρε το μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού και του κατάφερε απανωτές μαχαιριές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ