Ζελένσκι για συντριβή Boeing: Μπορεί να καταρρίφθηκε από πύραυλο

Ζελένσκι για συντριβή Boeing: Μπορεί να καταρρίφθηκε από πύραυλο

Δεν έχει αποκλειστεί, αλλά ούτε έχει επιβεβαιωθεί ακόμη η πιθανότητα να καταρρίφθηκε από πύραυλο το ουκρανικό Boeing, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Δεν έχει αποκλειστεί, αλλά ούτε έχει επιβεβαιωθεί ακόμη η πιθανότητα να καταρρίφθηκε από πύραυλο το ουκρανικό Boeing που συνετρίβη στο Ιράν αυτήν την εβδομάδα προκαλώντας τον θάνατο όλων των επιβαινόντων, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο ίδιος σημείωσε ότι θα συζητήσει για την έρευνα που γίνεται με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο αργότερα σήμερα.

Το αεροπλάνο, που συνετρίβη στο Ιράν προκαλώντας τον θάνατο των 176 ανθρώπων που επέβαιναν σε αυτό, είναι πιθανόν να καταρρίφθηκε από ιρανικό πύραυλο, δήλωσε την Πέμπτη ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό, επικαλούμενος πληροφορίες των υπηρεσιών πληροφοριών της χώρας του και συμμάχων της.

Υπενθυμίζεται ότι οι ΗΠΑ, συνεπικουρούμενες από τον Καναδά και τη Βρετανία, υποστηρίζουν πως το ουκρανικό Boeing καταρρίφθηκε από ιρανικό πύραυλο, έστω και αν αυτό συνέβη κατά λάθος.

Η Τεχεράνη από την πλευρά της, αρνείται κατηγορηματικά αυτό το ενδεχόμενο, κάνοντας λόγο για «ψυχολογικό πόλεμο» εναντίον της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ