Ιράν: «Συγγνώμη» από τον διοικητή της Π.Α για την κατάρριψη του Boeing

Ιράν: «Συγγνώμη» από τον διοικητή της Π.Α για την κατάρριψη του Boeing

Ο Χαμενεΐ από την πλευρά του έδωσε εντολή στις ένοπλες δυνάμεις του Ιράν να διορθώσουν οποιαδήποτε "αμέλεια" οδήγησε στο τραγικό συμβάν.

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, ενημερώθηκε για την κατάρριψη του ουκρανικού αεροσκάφους «λόγω ανθρώπινου λάθους» χθες Παρασκευή και δήλωσε ότι η πληροφορία αυτή θα πρέπει να ανακοινωθεί δημοσίως έπειτα από συνάντηση που είχε με το συμβούλιο ασφλείας της χώρας, μετέδωσε το πρακτορείο Fars στο Twitter.

Εξάλλου ο Χαμενεΐ έδωσε εντολή στις ένοπλες δυνάμεις του Ιράν να διορθώσουν οποιαδήποτε «αμέλεια» οδήγησε στο τραγικό συμβάν. Κάλεσε επίσης τον ιρανικό στρατό να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο «ώστε να αποφευχθεί η επανάληψη ενός αντίστοιχου δυστυχήματος», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε σήμερα στον επίσημο ιστότοπό του.

Από την πλευρά του ο ταξίαρχος Αμίρ Αλί Χατζιζαντέχ, ο διοικητής της Πολεμικής Αεροπορίας, δήλωσε ότι οι Φρουροί της Επανάστασης αναλαμβάνουν την πλήρη ευθύνη για την κατάρριψη του ουκρανικού αεροσκάφους και ζήτησε συγγνώμη από τους Ιρανούς, μετέδωσε το πρακτορείο Irib.

Ο Χατζιζαντέχ είπε μάλιστα ότι ευχήθηκε να πεθάνει ότι ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ