Ο ράπερ Tus έκανε μήνυση στον Μad Clip, για απειλή και εκβίαση! (vid)

Ο ράπερ Tus έκανε μήνυση στον Μad Clip, για απειλή και εκβίαση! (vid)

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ δύο από τους πιο γνωστούς εκπροσώπου της ελληνικής ραπ σκηνής, με τον έναν να ακολουθεί το δρόμο της δικαιοσύνης. Ο λόγος για τον Tus και τον Mad Clip, η διαμάχη των οποίων έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Το θέμα προέβαλε αποκλειστικά η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί σου Σαββατοκύριακο»

Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις των δύο ράπερ ήταν πάντα τεταμένες, αφού από τις αρχές του 2019 είχαν ξεκινήσει οι κατηγορίες και τα «κραξίματα» μεταξύ τους μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, με το αποκορύφωμα να έρχεται στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Tus ήταν τέλη Νοεμβρίου όταν βγαίνοντας από το studio ηχογραφήσεων του βρέθηκε αντιμέτωπος με μία ομάδα νεαρών, οι οποίοι στράφηκαν εναντίων του. Εκείνος, κατευθύνθηκε προς την μηχανή του και τράπηκε σε φυγή. Η κόντρα ανάμεσά τους φαίνεται να έφτασε στα άκρα όταν το ίδιο βράδυ ο Mad Clip πήγε στο σπίτι του Tus, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο δεύτερος στις αρχές.

Ο Mad Clip από την πλευρά του μίλησε για όσα έγιναν εκείνο το βράδυ μέσα από τα Instagram Stories του χλευάζοντας και βρίζοντας τον Tus. Μάλιστα, καθ’ όλη τη διάρκεια που ο ίδιος βρισκόταν έξω από το στούντιο του Tus ζήτησε από τους fans του να τον επισκεφτούν εκεί για να βγάλουν όλοι μαζί φωτογραφίες, δίνοντας τη διεύθυνση που βρισκόταν. Ωστόσο, στο σημείο έφτασαν οι αστυνομικές αρχές, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, γεγονός βέβαια που δεν άφησε ασχολίαστο ο Mad Clip.

Stay tuned για περισσότερα βίντεο

» alt=»» aria-hidden=»true» /> Μαζί σου Σαββατοκύριακο: Ο ράπερ Tus έκανε μήνυση στον Μad Clip, για απειλή και εκβίαση! video

» alt=»» aria-hidden=»true» /> Μαζί σου Σαββατοκύριακο: Ο ράπερ Tus έκανε μήνυση στον Μad Clip, για απειλή και εκβίαση! video

Ο Tus καθέσε μήνυση κατά του Mad Clip για απειλή, εκβίαση, και διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων και βιαιοπραγίες

Πηγή: freegossip.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ