Σοκ στη Ρωσία: Μητέρα εγκατέλειψε 3χρονων κοριτσάκι – Πέθανε από ασιτία

Σοκ στη Ρωσία: Μητέρα εγκατέλειψε 3χρονων κοριτσάκι – Πέθανε από ασιτία

Το παιδί βρέθηκε νεκρό στο διαμέρισμα της 21χρονης, το οποίο βρισκόταν σε άθλια κατάσταση. Την Αστυνομία κάλεσε η γιαγιά της μικρής, Irina.

Ανατριχιαστικός κι όμως αληθινός ο τρόπος με τον οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ένα 3χρονο αγγελούδι, που η μητέρα του το άφησε νηστικό για μια ολόκληρη βδομάδα.

 Το 3χρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του από ασιτία, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, με τις αποκαλύψεις για τις συνθήκες διαβίωσης να ξεπερνάνε τον ανθρώπινο νου.

Το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε πέρυσι τον χειμώνα, έχει σοκάρει τη Ρωσία.

Η 21χρονη μητέρα του παιδιού, Maria Plenkina, άφησε το παιδί κλειδωμένο στο σπίτι και έφυγε για να διασκεδάσει, λείποντας μια βδομάδα, στην οποία συνέπιπτε και η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Το παιδί βρέθηκε νεκρό στο διαμέρισμα της 21χρονης, το οποίο βρισκόταν σε άθλια κατάσταση. Την Αστυνομία κάλεσε η γιαγιά της μικρής, Irin.

Η 47χρονη γυναίκα πήγε στο διαμέρισμα της κόρης της, μετά από μια βδομάδα, για να ευχηθεί «Χρόνια Πολλά», καθώς ήταν τα γενέθλια του παιδιού.

Προσπάθησε να φάει απορρυπαντικό

Ανατριχίλα προκαλεί το ότι το 3χρονο παιδί, σε μια απόπειρα για να τραφεί, προσπάθησε να καταναλώσει σκόνη πλυντηρίου ενώ στο διαμέρισμα δεν υπήρχε ούτε νερό καθώς η Maria το είχε κλείσει από τον κεντρικό διακόπτη.

Πλέον η μητέρα του παιδιού είναι αντιμέτωποι με 20ετής φυλάκιση ενώ οι ψυχίατροι που την εξέτασαν δεν διαπίστωσαν την παραμικρή ψυχολογική πάθηση και ότι είχε πλήρη αίσθηση του τι έκανε.

Είναι τόσο αποτρόπαια η πράξη της Maria που η φίλη της, Anastasia Kurpina, με την οποία διασκέδαζε, αποκάλυψε ότι όταν την ρώτησε που είναι το παιδί έλαβε την απάντηση «το κρατάει ένας φίλος μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ