Θάσος: Προφυλακιστέος ο πατριός που βίαζε ανήλικη με τις «ευλογίες» της μητέρας της

Θάσος: Προφυλακιστέος ο πατριός που βίαζε ανήλικη με τις «ευλογίες» της μητέρας της

Οι δύο κατηγορούμενοι πήγαν το πρωί της Τετάρτης στο δικαστικό μέγαρο Καβάλας για να απολογηθούν μετά τις καταγγελίες της ανήλικής ότι την κακοποιούσε ο 50χρονος με την ανοχή της μητέρας της.

Το κατώφλι της εισαγγελίας Καβάλας πέρασε το πρωί της Τετάρτης ο 50χρονος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη της συντρόφου του και η μητέρα της, η οποία λιποθύμησε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Αμφότεροι προφυλακίστηκαν με την κατηγορία βιασμού και της αποπλάνησης ανηλίκου.

Οι δύο κατηγορούμενοι πήγαν το πρωί της Τετάρτης στο δικαστικό μέγαρο Καβάλας  για να απολογηθούν μετά τις καταγγελίες της ανήλικής ότι την κακοποιούσε ο 50χρονος με την ανοχή της μητέρας της.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας της η μητέρα της, η οποία φέρεται να γνώριζε τον εφιάλτη που ζούσε η κόρη της στα χέρια του πατριού της, αισθάνθηκε αδιαθεσία μέσα στο γραφείο του ανακριτή, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Έπειτα από λίγο, η κατηγορούμενη  επέστρεψε από το νοσοκομείο στο δικαστικό μέγαρο Καβάλας και συνεχίζει να δίνει εξηγήσεις στο ανακριτικό γραφείο.

Σύμφωνα με της μαρτυρίες της ανήλικης, ο 50χρονος πήγαινε αρκετές φορές το παιδί σε απόμερες παραλίες του νησιού. Η μητέρα της κοπέλας φέρεται να γνώριζε τον Γολγοθά που ανέβαινε το παιδί της από το καλοκαίρι του 2017 και δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει το μαρτύριο του παιδιού της.

Ανακουφισμένη η 15χρονη

Αμέσως μετά την απόφαση για την προφυλάκισή τους την ευγνωμοσύνη της προς τη δικαιοσύνη εξέφρασε δια μέσου του δικηγόρου της Χρυσόστομου Βελάκη η ανήλικη κοπέλα που είχε καταγγείλει τον πατριό της για ασέλγεια και βιασμό αλλά και την ίδια της μητέρα για αποσιώπηση ενώ γνώριζε.

«Αισθάνεται ανακούφιση γιατί και οι δράστες είναι στη φυλακή όπως θα έπρεπε να είναι. Στη σημερινή διαδικασία οι δράστες (η μητέρα της ανήλικης και ο πατριός της) επιχείρησαν ένα σόου. Η φυσική μάνα «λιποθυμώντας» και ο φυσικός δράστης εξυβρίζοντας τους πάντες και τα πάντα. Η δικαιοσύνη μίλησε και οδήγησε τους δράστες εκεί που έπρεπε. Παρά τους ισχυρισμούς τους δεν έπεισαν ούτε την κ εισαγγελέα, ούτε τον ανακριτή που ομόφωνα τους οδήγησαν στη φυλακή», είπε σε δηλώσεις του ο κ. Βελάκης.

Σοκάρει η κατάθεση της ανήλικης

Σοκαρισμένη η Θάσος από τις αποκαλύψεις για το μαρτύριο ενός ανήλικου κοριτσιού στα χέρια του πατριού της. Η μικρή αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες στον πατέρα της, ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον πατριό της και μάλιστα με τις… ευλογίες της μητέρας της. Εκείνη γνώριζε τα πάντα, αλλά δεν έκανε τίποτα για να την προστατέψει.

Όπως αποκάλυψε η ανήλικη, o 50χρονος πατριός της, την βίαζε όταν εκείνη ήταν 12 και 13 ετών. Το 2017 και το 2018, η ζωή της μικρής είχε μετατραπεί σε μια καθημερινή κόλαση.

Το άτυχο κορίτσι δεν άντεξε τα μαρτύρια και αποκάλυψε στον πατέρα της τα πάντα, τις ημέρες των Χριστουγέννων, μέσα σε λυγμούς. Όταν συνήλθε από το σοκ, ο πατέρας πήρε το παιδί του και πήγαν μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, όπου το κορίτσι επανέλαβε όσα του είχε εκμυστηρευτεί.

Ο δικαστικός λειτουργός διαπίστωσε ότι όσα υποστήριζε η ανήλικη ήταν πραγματικότητα και έδωσε εντολή να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης για τη μητέρα και τον 50χρονο σύντροφό της, οι οποίοι συνελήφθησαν το πρωί της περασμένης Παρασκευής (10-01-2020) στο χωριό της Θάσου με επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφαλείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ