Με ευτράπελα η Διάσκεψη του Βερολίνου – Ο αργοπορημένος Πούτιν και τα… νύχια της Μέρκελ

Με ευτράπελα η Διάσκεψη του Βερολίνου – Ο αργοπορημένος Πούτιν και τα… νύχια της Μέρκελ

Με την καθιερωμένη «οικογενειακή φωτογραφία» των συμμετεχόντων εκίνησε επισήμως τις εργασίες της στην Καγκελαρία η Διάσκεψη Κορυφής του Βερολίνου για τη Λιβύη

Με την καθιερωμένη «οικογενειακή φωτογραφία» των συμμετεχόντων εκίνησε επισήμως τις εργασίες της στην Καγκελαρία η Διάσκεψη Κορυφής του Βερολίνου για τη Λιβύη.

Οι ηγέτες πήραν τις θέσεις τους, ωστόσο κάτι δεν πήγαινε καλά.

Αρχικά, διαπιστώθηκε ότι κάποιος απουσίαζε, και αυτός ήταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν. «Πού είναι ο Πούτιν» φαίνεται να αναρωτιούνται οι παριστάμενοι σε βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, ψάχνοντας τον ρώσο πρόεδρο.

Μάλιστα, η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ φάνηκε ιδιαίτερα ανήσυχη από την απουσία του Πούτιν, γυρίζοντας να τον ψάξει πολλές φορές και να στραφεί προς το σημείο όπου θα έπρεπε να στέκεται.

Ο ρώσος πρόεδρος πάντως, όταν αντιλήφθηκε ότι τον περίμεναν, έσπευσε στη θέση του.

Το «μπέρδεμα» του Κόντε
Ο Πούτιν, ωστόσο, δεν ήταν ο μόνος που εμφανίστηκε αργοπορημένα. Μαζί με τον ρώσο πρόεδρο στην αίθουσα εισήλθε και ο ιταλός πρωθυπουργός, Τζουζέπε Κόντε.

Ο τελευταίος μάλιστα, έψαχνε απεγνωσμένα πού θα σταθεί, στη συνέχεια δεν ήξερε από πού να περάσει, για να φτάσει τελικά στη θέση του.

 

Η Μέρκελ έτρωγε τα νύχια της

Από την πλευρά της η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, δεν μπορούσε να κρύψει καθόλου την αμηχανία της.

Ο φακός την εντόπισε να τρώει τα νύχια της τη στιγμή που περίμενε να υποδεχθεί τους ηγέτες που κλήθηκαν να πάρουν μέρος στη Διάσκεψη για τη Λιβύη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ