Κορονοαϊός : Τέσσερα ύποπτα κρούσματα στη Σκωτία – Προειδοποίηση Στέιτ Ντιπάρτμεντ προς τους ταξιδιώτες

Κορονοαϊός : Τέσσερα ύποπτα κρούσματα στη Σκωτία – Προειδοποίηση Στέιτ Ντιπάρτμεντ προς τους ταξιδιώτες

Δεν υπάρχουν θετικά αποτελέσματα στις εξετάσεις για τον νέο κοροναϊό στη Βρετανία, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του πρωθυπουργού της χώρας Μπόρις Τζόνσον

Δεν υπάρχουν θετικά αποτελέσματα στις εξετάσεις για τον νέο κοροναϊό στη Βρετανία, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου του πρωθυπουργού της χώρας Μπόρις Τζόνσον, απαντώντας στις πληροφορίες ότι τέσσερις ασθενείς υποβλήθηκαν σε εξετάσεις σε νοσοκομεία της Σκωτίας.

«Αυτά τα μέτρα είναι καθαρά προληπτικά και κανείς δεν έχει βγει θετικός στον ιό» επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου.

Την ίδια ώρα, το αμερικανικό Στέιτ Ντιπάρτμεντ προειδοποίησε σήμερα τους ταξιδιώτες να βρίσκονται σε αυξημένη επαγρύπνηση στην Κίνα λόγω της επιδημίας του νέου κοροναϊού.

Η Κίνα έθεσε σήμερα εκατομμύρια ανθρώπους σε καραντίνα σε τουλάχιστον δύο πόλεις στο επίκεντρο της επιδημίας του κοροναϊού που έχει στοιχίσει τη ζωή σε 18 ανθρώπους και από τον οποίο νοσούν περισσότεροι από 630, την ώρα που οι αρχές εργάζονται για να αποτρέψουν την εξάπλωσή του παγκοσμίως.

Επιπλέον, τα αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης των Ασθενειών αύξησαν στο 3 το επίπεδο συναγερμού όσον αφορά τα ταξίδια λόγω της επιδημίας του κοροναϊού στην Κίνα, συστήνοντας στους πολίτες να αποφεύγουν κάθε μη επουσιώδες ταξίδι στην Ουχάν, στην Κίνα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ