Σεισμός στην Τουρκία : Μωρό γεννιέται την ώρα που χτυπά ο «Εγκέλαδος»

Σεισμός στην Τουρκία : Μωρό γεννιέται την ώρα που χτυπά ο «Εγκέλαδος»

Την ώρα που ο «Εγκέλαδος» χτύπησε την Τουρκία, ένα μωράκι ήρθε στη ζωή χάρη στην ψυχραιμία των γιατρών και των νοσηλευτών που το έφεραν στον κόσμο

Συγκλονιστικές εικόνες και τρυφερές ιστορίες για τους ανθρώπους που βρέθηκαν στα χαλάσματα των κτιρίων της επαρχίας Ελαζίγ στην Τουρκία, όπου σημειώθηκε ο φονικός σεισμός, έρχονται στο φως και προκαλούν συγκίνηση.

Την ώρα που ο «Εγκέλαδος» χτύπησε την περιοχή, ένα μωράκι ήρθε στη ζωή χάρη στην ψυχραιμία των γιατρών και των νοσηλευτών που το έφεραν στον κόσμο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε ιδιωτική κλινική στην Ελαζίγ. Η γυναικολόγος και οι μαίες παρέμειναν ψύχραιμες και συνέχισαν να κάνουν τη δουλειά τους.

«Χθες την ώρα που γινόταν ο τοκετός έγινε ο σεισμός. Δεν μπορούσα να αφήσω τη μητέρα και το μωρό. Έπρεπε να παραμείνω ψύχραιμη και να μην πανικοβληθώ, για την ασφάλεια και την υγεία της μητέρας, του παιδιού και του προσωπικού. Ευτυχώς, τόσο η μητέρα, όσο και το μωρό είναι καλά στην υγεία τους» δήλωσε η γυναικολόγος Νιλάι.

Δείτε εδώ το βίντεο

Συγκλονιστικό βίντεο από τη διάσωση μητέρας – κόρης

Συγκλονιστικό είναι, επίσης, το βίντεο από τη διάσωση μητέρας και της κόρης της από τα χαλάσματα του σπιτιού τους στην Τουρκία, 28 ώρες μετά τον μεγάλο σεισμό.

Τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν να τις βγάλουν ζωντανές από τα συντρίμμια, αφότου άκουσαν τις φωνές της 35χρονης μητέρας που καλούσε σε βοήθεια.

«Σε ακούμε, Είσαι καλά;» τη ρωτούν οι διαστώστες, ενώ η γυναίκα τους ενημερώνει ότι είναι μαζί με το 2χρονο παιδί της και τους ζητά να βιαστούν. «Βιαστείτε παρακαλώ γιατί το παιδί μου έχει λιποθυμήσει».

Οι διασώστες απεγκλώβισαν πρώτα το κοριτσάκι και ύστερα τη μητέρα της. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όμως δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ