Ρωσία : Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές νέας εξελιγμένης τορπίλης και κατευθυνόμενης βόμβας

Ρωσία : Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές νέας εξελιγμένης τορπίλης και κατευθυνόμενης βόμβας

Η ρωσική Εταιρεία Τακτικών Πυραύλων ανακοίνωσε μέσω του γενικού διευθυντή της την ολοκλήρωση των δοκιμών αφενός ενός νέου, περισσότερο εξελιγμένου τύπου τορπίλης και αφετέρου μιας κατευθυνόμενης βόμβας 250 κιλών.

Στο πλαίσιο των εντατικών προσπαθειών που καταβάλλει η χώρα για την ενίσχυση του οπλοστασίου της, η ρωσική Εταιρεία Τακτικών Πυραύλων ανακοίνωσε μέσω του γενικού διευθυντή της την ολοκλήρωση των δοκιμών αφενός ενός νέου, περισσότερο εξελιγμένου τύπου τορπίλης και αφετέρου μιας κατευθυνόμενης βόμβας 250 κιλών.

«Ολοκληρώσαμε φέτος τις δοκιμές της εξελιγμένης τορπίλης και της βόμβας των 250 κιλών, και πλέον ετοιμάζουμε τα έγγραφα» ανέφερε στους δημοσιογράφους ο Μπόρις Ομπνόσοφ.

Ο ίδιος υπενθύμισε, μάλιστα, πως η εν λόγω εταιρεία έχει παραδώσει στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις τον υπερηχητικό πύραυλο κατά πλοίων Onyx, ενώ στρατιωτικές εγκαταστάσεις ανά τη ρωσική επικράτεια έχουν εφοδιαστεί με το κινητό σύστημα παράκτιας άμυνας Bastion, το οποίο είναι εξοπλισμένο με πυραύλους Onyx.

Η Εταιρεία Τακτικών Πυραύλων, κατά δήλωση του Μπόρις Ομπνόσοφ, συνεργάζεται αποτελεσματικά με την εταιρία JSC Sukhoi, προκειμένου να επιτευχθεί ο συντονισμός σχεδίων που αφορούν τον εξοπλισμό των μαχητικών αεροσκαφών Su-57 «σχεδόν κάθε μήνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ