Δίκη Τοπαλούδη: Προκλητικός πάλι ο κατηγορούμενος, γελούσε στην αίθουσα

Δίκη Τοπαλούδη: Προκλητικός πάλι ο κατηγορούμενος, γελούσε στην αίθουσα

Όπως κατέθεσε η κοπέλα, λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία, η Ελένη Τοπαλούδη είχε αποκαλύψει ότι είχε γνωρίσει τον 21χρονο κατηγορούμενο. «Μου είχε πει ότι της φάνηκε καλός» κατέθεσε η φίλη της Τοπαλούδη

Σε κλίμα έντασης συνεχίστηκε η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, με την κατάθεση επιστήθιας φίλης της άτυχης κοπέλας που ήταν η τελευταία που επικοινώνησε μαζί της.

Όπως κατέθεσε η κοπέλα, λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία, η Ελένη Τοπαλούδη είχε αποκαλύψει ότι είχε γνωρίσει τον 21χρονο κατηγορούμενο. «Μου είχε πει ότι της φάνηκε καλός» κατέθεσε η φίλη της Τοπαλούδη.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν τον βλέπεις φαίνεται καλός» σχολίασε η εισαγγελέας για τον κατηγορούμενο από την Αλβανία, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Αντίδραση της εισαγγελέως

Στο σημείο εκείνο ο κατηγορούμενος χαμογέλασε, γεγονός που προκάλεσε την «έκρηξη» της εισαγγελέως.

«Γελάτε ε; Είστε προκλητικός, ελπίζω να σας κοπεί το γέλιο. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Σας έχουν απαθανατίσει όλα τα κανάλια να γελάτε όταν έρχεστε στο δικαστήριο» είπε η εισαγγελέας.

Η κοπέλα κατέθεσε επίσης ότι το μοιραίο βράδυ, τον Νοέμβριο του 2018, μιλούσαν με την Ελένη στο τηλέφωνο όταν αργά το βράδυ ακούστηκε χτύπημα στην πόρτα. «Πρέπει να σε κλείσω» είπε η Ελένη Τοπαλούδη κι όταν η φίλη της τη ρώτησε ποιος είναι αυτή απάντησε ότι είναι μάλλον αυτός που της στέλνει μηνύματα.

Σημειώνεται ότι ο 23χρονος συγκατηγορούμενος από τη Ρόδο δεν παρευρέθηκε σήμερα στην πολύκροτη δίκη.

Η δίκη για τη δολοφονία Τοπαλούδη θα συνετιστεί στις 3 Μαρτίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ