Κορωνοϊός: Σε καραντίνα γυναίκα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα γυναίκα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Μία γυναίκα εισήχθη με συμπτώματα γρίπης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε καραντίνα - Άγνωστο αν έχει κορωνοϊό.

Συναγερμός έχει σημάνει στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο στη Λάρισα, καθώς μία γυναίκα εισήχθη με συμπτώματα γρίπης και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε καραντίνα.

Η γυναίκα ηλικίας περίπου 60 με 65 ετών είχε πρόσφατα ταξιδέψει στη γειτονική Ιταλία, όπου ο κοροναϊός βρίσκεται σε έξαρση στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Ύποπτο κρούσμα στα Ιωάννινα

Την ίδια ώρα, με ειδικό ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ της Κέρκυρας μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ένας άντρας προκειμένου να εξεταστεί για τον κοροναϊό.

Πρόκειται για έναν υπήκοο του Πακιστάν, ο οποίος ήρθε από την Ιταλία στη χώρα μας πριν από δέκα ημέρες. Ο άνδρας εργαζόταν σε πλυντήριο αυτοκινήτων όπου εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα του κοροναϊου.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και αυτή την ώρα μεταφέρεται στο νοσοκομείο Ιωαννίνων προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις.

Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη Θεσσαλονίκη

Υπενθυμίζεται ότι ήδη στη χώρα μας επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κοροναϊού στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για 38χρονη γυναίκα, η οποία είχε πρόσφατα ταξιδέψει στην Ιταλία.

Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας θα μεταβαίνει το απόγευμα, όπου έχει συγκαλέσει σύσκεψη στις 17:00 στην Περιφέρεια, με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, των διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών της Β. Ελλάδας Δημήτρη Τσαλικάκη και Παναγιώτη Μπογιατζίδη και του προέδρου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιου Εξαδάκτυλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ