Μυτιλήνη: Συνεχίζονται αμείωτες οι αφίξεις προσφύγων

Συνεχείς είναι οι αφίξεις από το πρωί στη Σκάλα Συκαμνιάς προσφύγων και μεταναστών από τα απέναντι παράλια.


Μυτιλήνη: Συνεχίζονται αμείωτες οι αφίξεις προσφύγων | to10.gr

Συνεχείς είναι οι αφίξεις από το πρωί στη Σκάλα Συκαμνιάς προσφύγων και μεταναστών από τα απέναντι παράλια.

Ο Μαρτίνς που διέσυρε την «εξυγίανση» και οι άμπαλοι…

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα stonisi.gr λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής έφτασαν 54 πρόσφυγες από το Αφγανιστάν, ενώ το πρωί άλλοι 15, κυρίως γυναίκες και παιδιά από το Αφγανιστάν με μία φουσκωτή βάρκα.

Συνεχείς προσφυγικές ροές στη Σκάλα Συκαμνιάς

Συνεχείς προσφυγικές ροές στη Σκάλα Συκαμνιάς – Από το πρωί και αναμένονται και άλλες.https://www.stonisi.gr/post/7256/synexeis-prosfygikes-roes-sth-skala-sykamnias-realtime

Gepostet von Στο Νησί am Freitag, 28. Februar 2020

  

Υπενθυμίζει ότι συναγερμός έχει σημάνει στον Εβρο από το πρωί της Παρασκευής όπου περισσότεροι από 300 πρόσφυγες και μετανάστες επιχειρούν να περάσουν στην Ελλάδα, μετά την είδηση ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να εμποδίζει τους πρόσφυγες από την Ιντλίμπ να φθάσουν στην Ευρώπη.

Η ελληνική κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και είναι έτοιμη να λάβει σκληρά μέτρα.

Ήδη, διεκόπη η λειτουργία του τελωνείου των Καστανιών στον Έβρο. Σύμφωνα με  το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το κλείσιμο του συγκεκριμένου συνοριακού σημείου διέλευσης πραγματοποιήθηκε λόγω της συγκέντρωσης, από την τουρκική πλευρά, σημαντικού αριθμού ατόμων (μεταναστών- προσφύγων) με πρόθεση να εισέλθουν στη χώρα.

Στο σημείο βρίσκονται από νωρίς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες σταδιακά αναμένεται να ενισχυθούν προκειμένου να διασφαλιστεί η αποτροπή ανεξέλεγκτης εισόδου ατόμων στο ελληνικό έδαφος.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ