Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Πάπας Φραγκίσκος

Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Πάπας Φραγκίσκος

Ο Πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος ακύρωσε αυτήν την εβδομάδα λόγω «κρυολογήματος» μια μετακίνησή του εκτός Ρώμης για πνευματικούς σκοπούς, υπεβλήθη σε εξετάσεις και βρέθηκε αρνητικός στον νέο κοροναϊό, γράφει την Τρίτη η ιταλική εφημερίδα Messagero.

Ο Πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος ακύρωσε αυτήν την εβδομάδα λόγω «κρυολογήματος» μια μετακίνησή του εκτός Ρώμης για πνευματικούς σκοπούς, υπεβλήθη σε εξετάσεις και βρέθηκε αρνητικός στον νέο κορωνοϊό, γράφει την Τρίτη η ιταλική εφημερίδα Messagero.

Ο εκπρόσωπος του Βατικανού Ματέο Μπρούνι δεν απάντησε σήμερα το πρωί στα αιτήματα του AFP για επιβεβαίωση της είδησης της ιταλικής εφημερίδας.

Ο Πάπας Φραγκίσκος ανακοίνωσε την Κυριακή ότι εξαιτίας κρυολογήματος δεν θα αποσυρθεί για την Σαρακοστή μαζί και με άλλους κορυφαίους αξιωματούχους του Βατικανού στην κωμόπολη Αρίτσα, νότια της Ρώμης, για μια εβδομάδα, όπως κάνει συνήθως την περίοδο αυτή.

Ο 83χρονος Ποντίφικας έκανε αυτήν την αιφνιδιαστική ανακοίνωση στους χιλιάδες ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου. Μάλιστα την ώρα που απευθυνόταν στους πιστούς, ο Πάπας αναγκάστηκε να διακόψει δύο φορές την ομιλία του λόγω βήχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ