Τουρκία : «Σκοτώσαμε 21 σύρους στρατιωτικούς στην Ιντλίμπ»

Τουρκία : «Σκοτώσαμε 21 σύρους στρατιωτικούς στην Ιντλίμπ»

Το υπουργείο Αμυνας της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι 21 μέλη των συριακών ενόπλων δυνάμεων σκοτώθηκαν ενώ δύο πυροβόλα και δύο εκτοξευτήρες πυραύλων καταστράφηκαν στα τουρκικά αντίποινα για τον θάνατο δύο τούρκων στρατιωτικών από πλήγματα των συριακών δυνάμεων στην Ιντλίμπ.

Το υπουργείο Αμυνας της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι 21 μέλη των συριακών ενόπλων δυνάμεων σκοτώθηκαν ενώ δύο πυροβόλα και δύο εκτοξευτήρες πυραύλων καταστράφηκαν στα τουρκικά αντίποινα για τον θάνατο δύο τούρκων στρατιωτικών από πλήγματα των συριακών δυνάμεων στην Ιντλίμπ, μετέδωσε σήμερα το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Δεν διευκρίνισαν τη χρονική στιγμή

Το πρακτορείο δεν διευκρίνισε πότε εξαπολύθηκαν τα τουρκικά αντίποινα, προτού ή αφού τέθηκε σε ισχύ, τα μεσάνυχτα, η συμφωνία κατάπαυσης του πυρός που έκλεισαν οι πρόεδροι της Ρωσίας και της Τουρκίας Βλαντίμιρ Πούτιν και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τις πολύωρες διαπραγματεύσεις στο Κρεμλίνο.

Το βράδυ της Πέμπτης, δύο τούρκοι στρατιωτικοί σκοτώθηκαν και άλλοι 3 τραυματίστηκαν όταν συριακές δυνάμεις άνοιξαν πυρ εναντίον τους στην πόλη Ιντλίμπ – πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας – ανακοίνωσε νωρίτερα το τουρκικό υπουργείο Αμυνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ