Ερντογάν χωρίς αιδώ: Χρησιμοποιεί ακόμα και τον εγγονό του για να κατηγορήσει την Ελλάδα

Ερντογάν χωρίς αιδώ: Χρησιμοποιεί ακόμα και τον εγγονό του για να κατηγορήσει την Ελλάδα

Για έλλειψη ανθρωπισμού κατηγόρησε την Ελλάδα, ακόμα μια φορά στο... γνωστό του παραλήρημα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναφερόμενος για μια ακόμα φορά σε όλα συμβαίνουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα

Για έλλειψη ανθρωπισμού κατηγόρησε την Ελλάδα, ακόμα μια φορά στο… γνωστό του παραλήρημα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναφερόμενος για μια ακόμα φορά σε όλα συμβαίνουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Ο τούρκος πρόεδρος δείχνοντας για μια ακόμα φορά ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα, έδειξε την Ελλάδα λέγοντας παράλληλα πως οι γυναίκες και τα παιδιά υποφέρουν περισσότερο από όλους τους πρόσφυγες στα σύνορα.

Όλα αυτά, σε ομιλία του σε συνεδριακό κέντρο, από την οποία -φυσικά- και δεν απουσίαζαν οι αναφορές στην Ελλάδα και η εικόνα που επικρατεί στα σύνορα του Έβρου. Μια κατάσταση που ο ίδιος έχει δημιουργήσει, ωστόσο δεν κάνει κάτι άλλο από τον να δείχνει τους πάντες πέραν του εαυτού του.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Τουρκίας κάλεσε την χώρα μας να ανοίξει τα σύνορα της, καθώς -όπως υποστήριξε- οι πρόσφυγες δεν έχουν σκοπό να μείνουν στην Ελλάδα, αλλά να φύγουν σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

«Ελλάδα, σε καλώ να ανοίξεις τα σύνορα. Άφησε τους να πάνε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα μείνουν μαζί σας. Σας το είπαμε. Ότι αν συνεχιστεί αυτό, θα ανοίξουμε τις πόρτες. Δεν το πιστέψατε» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά πως δεν διαθέτει ίχνος ντροπής, χρησιμοποίησε τον εγγονό του, για να παρουσιάσει το «απάνθρωπο» πρόσωπο της Ελλάδας.

«Έδειξα στον εγγονό μου ένα μωρό που περπατούσε στα σύνορα, παράλληλα με τον φράχτη. ‘Όπως εσύ, πέφτει, σηκώνεται. Ξέρεις γιατί; Για να γλιτώσει από τους κακούς (σ.σ. είπε στον εγγονό του). Και με ρώτησε: »Είναι κακοί;», Ναι, είναι κακοί».

Τέλος, με αφορμή την ημέρα της γυναίκας ανέφερε πως οι γυναίκες και τα παιδιά υποφέρουν περισσότερο από όλους τους πρόσφυγες στα σύνορα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ