Τουρκία και Ρωσία καλούν τις ΗΠΑ να μην αναμειγνύονται στα εσωτερικά του Ιράν

Τουρκία και Ρωσία καλούν τις ΗΠΑ να μην αναμειγνύονται στα εσωτερικά του Ιράν

Η Ρωσία, διά στόματος του υφυπουργού Εξωτερικών της χώρας Σεργκέι Ριαμπκόφ, κάλεσε σήμερα τις ΗΠΑ να μην αναμειγνύονται στις «εσωτερικές υποθέσεις του Ιράν». Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, από την περασμένη εβδομάδα, εξέφρασε την υποστήριξή του σε αυτούς που διαδηλώνουν στο Ιράν κατά της ηγεσίας της χώρας. Σεργκέι Ριαμπκόφ Παράλληλα και η Τουρκία προειδοποίησε […]

Η Ρωσία, διά στόματος του υφυπουργού Εξωτερικών της χώρας Σεργκέι Ριαμπκόφ, κάλεσε σήμερα τις ΗΠΑ να μην αναμειγνύονται στις «εσωτερικές υποθέσεις του Ιράν».

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, από την περασμένη εβδομάδα, εξέφρασε την υποστήριξή του σε αυτούς που διαδηλώνουν στο Ιράν κατά της ηγεσίας της χώρας.

Σεργκέι Ριαμπκόφ

Σεργκέι Ριαμπκόφ

Παράλληλα και η Τουρκία προειδοποίησε σήμερα οποιεσδήποτε εξωτερικές πλευρές αποπειραθούν να αναμειχθούν στις εσωτερικές πολιτικές υποθέσεις του Ιράν μπορεί να έχουν αρνητικές συνέπειες.

Ο Ιμπραχίμ Καλίν, εκπρόσωπος του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε επίσης σε συνέντευξη που παραχώρησε σε δημοσιογράφους στην Άγκυρα ότι οι ιρανοί πολίτες έχουν το δικαίωμα να διαδηλώνουν, δεν είναι δυνατόν όμως να γίνονται αποδεκτές ενέργειες που προκαλούν θύματα και ζημιές σε ιδιοκτησία, καθώς οι διαδηλώσεις αυτές στο Ιράν στοίχισαν τη ζωή σε 21 ανθρώπους.

Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ