Ανήσυχοι οι ντελιβεράδες: Θα γίνουμε διανομείς κορονωϊού αντί τροφίμων

Ανήσυχοι οι ντελιβεράδες: Θα γίνουμε διανομείς κορονωϊού αντί τροφίμων

Ο Βασίλης Κεφαλάς, διανομέας στο επάγγελμα, μίλησε στην κάμερα του MEGA για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι αυτού του κλάδου εν μέσω της επιδημίας του κοροναΪός

Ο Βασίλης Κεφαλάς, διανομέας στο επάγγελμα, μίλησε στην κάμερα του MEGA για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι αυτού του κλάδου εν μέσω της επιδημίας του κορωνοϊού.

Ο κ. Κεφαλάς έκανε έκκληση στους οδηγούς του επαγγέλματος και όχι μόνο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τώρα που οι δρόμοι είναι άδειοι. «Είναι τρομερά επικίνδυνο, θα γίνουν θανατηφόρα δυστυχήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εν μέσω της υγειονομικής κρίσης με την οποία είναι αντιμέτωπος ολόκληρος ο πλανήτης, ο κ. Κεφαλάς τόνισε πως οι εργαζόμενοι στον τομέα του επισιτισμού αντιμετωπίζουν «την απειλή των κορωνοϊών» και με αυτό εννοούσε το θανατηφόρο ιό αφενός και αφετέρου τον «εργοδοτικό κορωνοϊό».

Κατήγγειλε τη μη τήρηση των μέτρων ασφαλείας και υγιεινής στον κλάδο εργασίας του, καθώς δεν δίνονται καν ατομικά αντισηπτικά και μάσκες στους εργαζομένους.

«Μπορεί να γίνουμε διανομείς του κορωνοϊού αντί για διανομείς τροφίμων», είπε σχετικά και πρόσθεσε πως «με αφορμή τον κορωνοϊό καταργούνται βασικά εργατικά δικαιώματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ