Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Επόμενη κίνηση του Αλαφούζου είναι να διώξει προπονητή με μήνυμα στο Viber...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κορωνοϊός: Κλειστές όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις έως τις 11 Απριλίου

Το Υπουργείο Υγείας μέσω ανακοίνωσής του έκανε γνωστό πως θα παραμείνουν κλειστές όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις μέχρι τις 11 Απριλίου και τότε θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση.

Κορωνοϊός: Κλειστές όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις έως τις 11 Απριλίου | to10.gr

Κλειστά τα πάντα στον αθλητισμό έως 11 Απριλίου… και βλέπουμε. Το Υπουργείο Υγείας μέσω επίσημης ανακοίνωσής του έκανε γνωστό ότι όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις, οι εγκαταστάσεις γυμναστικής και οι αθλητικοί όμιλοι θα παραμείνουν κλειστοί τουλάχιστον μέχρι τις 11 Απριλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό τουλάχιστον μέχρι να φτάσουμε σε εκείνη την ημερομηνία, όταν και θα επανεξεταστεί η κατάσταση, αν και θεωρείται δεδομένο πως θα πάρει εκ νέου… παράταση.

Αναλυτικά, όσα αναφέρονται στην ενημέρωση:

Σε συνέχεια προηγούμενης σχετικής ενημέρωσης, σας γνωστοποιούμε πως σύμφωνα με την παρ. 2 του αρ. 2 της νεότερης υπ. αρ. 21268/2020 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 1081/Β/28-3-2020) αποφασίστηκε η «προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας στο σύνολο της Επικράτειας, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, για το χρονικό διάστημα από 28.3.2020 έως και 11.4.2020, κατά τα αναφερόμενα στην από 26.3.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19 και προς περιορισμό του κινδύνου της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων γυμναστικής, καθώς και των αθλητικών ομίλων».

Όπως γίνεται αντιληπτό, παρατάθηκε η αναστολή λειτουργίας των προπονητικών μας εγκαταστάσεων μέχρι και την 11η Απριλίου 2020, οπότε και θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση.