Γήπεδο μπάσκετ μετατράπηκε σε νοσοκομείο «κορωνοϊού»

Γήπεδο μπάσκετ μετατράπηκε σε νοσοκομείο «κορωνοϊού»

Η «Χάλα Πιονίρ» είναι ένα από τα πιο ιστορικά γήπεδα στη Σερβία, όμως πλέον δεν χρησιμοποιείται για να παιχτεί μπάσκετ, Δείτε τη μεταμόρφωση.

Χτίστηκε το 1973 και για μεγάλο χρονικό διάστημα στέγαζε τον Ερυθρό Αστέρα, μέχρι να μετακομίσουν οι «ερυθρόλευκοι» στην Κομπάνκ Αρένα. Η Χάλα Πιονίρ μπορούσε να χωρέσει πάνω από 8.000 φίλους του μπάσκετ, όταν παίζονταν αγώνες. Πλέον, ο αγωνιστικός χώρος έχει μετατραπεί σε πρόχειρο νοσοκομείο, έτοιμο να υποδεχθεί ανθρώπους, που έχουν μολυνθεί από τον κορωνοϊό.

Η έξαρση της πανδημίας δεν έχει «λαβώσει» τη Σερβία, καθώς τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι λιγότερα από 1.200 και οι ως τώρα άνθρωποι που «έφυγαν» από τη ζωή 31. Αυτό δεν κάνει την κυβέρνηση της χώρας να εφησυχάζει, αντιθέτως προετοιμάζεται για το χειρότερο δυνατό σενάριο.

Προκειμένου να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει απευκταία επιδείνωση της κατάστασης, μετέτρεψε τον αγωνιστικό χώρο του ιστορικού γηπέδου σε νοσοκομείο, τοποθετώντας δεκάδες κρεβάτια, προκειμένου οι νοσούντες να απομονωθούν και να περιοριστεί το όποιο πρόβλημα ήθελε υπάρξει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ