Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Απο τη Ρωσία με αγάπη...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γήπεδο μπάσκετ μετατράπηκε σε νοσοκομείο «κορωνοϊού»

Η «Χάλα Πιονίρ» είναι ένα από τα πιο ιστορικά γήπεδα στη Σερβία, όμως πλέον δεν χρησιμοποιείται για να παιχτεί μπάσκετ, Δείτε τη μεταμόρφωση.

Γήπεδο μπάσκετ μετατράπηκε σε νοσοκομείο «κορωνοϊού» | to10.gr

Χτίστηκε το 1973 και για μεγάλο χρονικό διάστημα στέγαζε τον Ερυθρό Αστέρα, μέχρι να μετακομίσουν οι «ερυθρόλευκοι» στην Κομπάνκ Αρένα. Η Χάλα Πιονίρ μπορούσε να χωρέσει πάνω από 8.000 φίλους του μπάσκετ, όταν παίζονταν αγώνες. Πλέον, ο αγωνιστικός χώρος έχει μετατραπεί σε πρόχειρο νοσοκομείο, έτοιμο να υποδεχθεί ανθρώπους, που έχουν μολυνθεί από τον κορωνοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η έξαρση της πανδημίας δεν έχει «λαβώσει» τη Σερβία, καθώς τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι λιγότερα από 1.200 και οι ως τώρα άνθρωποι που «έφυγαν» από τη ζωή 31. Αυτό δεν κάνει την κυβέρνηση της χώρας να εφησυχάζει, αντιθέτως προετοιμάζεται για το χειρότερο δυνατό σενάριο.

Προκειμένου να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει απευκταία επιδείνωση της κατάστασης, μετέτρεψε τον αγωνιστικό χώρο του ιστορικού γηπέδου σε νοσοκομείο, τοποθετώντας δεκάδες κρεβάτια, προκειμένου οι νοσούντες να απομονωθούν και να περιοριστεί το όποιο πρόβλημα ήθελε υπάρξει.