Ρέθυμνο: Πρόστιμο σε άστεγο επειδή κυκλοφορούσε… έξω

Ρέθυμνο: Πρόστιμο σε άστεγο επειδή κυκλοφορούσε… έξω

Ακόμα μία σοβαρή καταγγελία για παραλογισμό στην επιβολή προστίμων σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας έρχεται στη δημοσιότητα από την Κρήτη.

Ακόμα μία σοβαρή καταγγελία για παραλογισμό στην επιβολή προστίμων σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας έρχεται στη δημοσιότητα από την Κρήτη. Αυτή τη φορά στο Ρέθυμνο θύμα της αυστηρότητας των ελεγκτικών μηχανισμών φαίνεται πως έπεσε ένας άστεγος, στον οποίο βεβαιώθηκε πρόστιμο επειδή «παραμένει σε χώρους εξωτερικούς».

Η καταγγελία έγινε στην ιστοσελίδα της Κοινότητας Αλληλεγγύης Ηρακλείου από κάτοικο του Ρεθύμνου ενώ ήδη αναζητούνται εθελοντές δικηγόροι να αναλάβουν τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Στην καταγγελία μάλιστα δημοσιεύεται και το έγγραφο της κλήσης που δόθηκε στον άστεγο από τον αστυνομικό του Τμήματος Τροχαίας Ρεθύμνου ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η καταγγελία επιβεβαιώνεται και από κατοίκους της Πλατείας Μικρασιατών, στο κέντρο του Ρεθύμνου όπου έλαβε χώρα το περιστατικό.

Μόλις σήμερα (2/4) η «Εφ.Συν.» αναδείκνυε σε ρεπορτάζ της το γεγονός ότι οι ευάλωτες ομάδες φαίνεται να πέφτουν εύκολα θύματα του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας το οποίο πλέον λαμβάνει εισπρακτικό χαρακτήρα.

Ειδικά στην Κρήτη έχουν ήδη καταγραφεί αρκετές περιπτώσεις αυθαιρεσίας εις βάρος πολιτών λόγω του υπερβάλλοντος ζήλου των αστυνομικών οργάνων.

Πηγή:efsyn.gr/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ