Βγήκαν ΜΟΝΟ για να δώσουν αίμα στη Λάρισα και καλά έκαναν

Βγήκαν ΜΟΝΟ για να δώσουν αίμα στη Λάρισα και καλά έκαναν

Οι αθλητικοί οργανισμοί ΚΑΕ βγαίνουν και δίνουν αίμα. Στην αλυσίδα αγάπης και ζωής, προστέθηκε άλλος ένας κρίκος, αυτή τη φορά από τη Λάρισα.

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι εξ ορισμού πράξη ευθύνη, πράξη αξιομνημόνευτη, κίνηση ζωής. Πόσο μάλλον τώρα, που είναι πιο απαραίτητη από ποτέ. Ο αθλητικός κόσμος έχει δείξει αντανακλαστικά, ο ένας μετά τον άλλον φορείς και αθλητές δίνουν αίμα και καθημερινά έρχονται νέες εικόνες, που μας γεμίζουν ελπίδα. Αυτή τη φορά η Λάρισα έδωσε τον παλμό, το στίγμα της αλληλεγγύης.

«Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ συναισθανόμενη τις ανάγκες για αίμα, που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα, συμμετείχε με αντιπροσωπεία παικτών, προπονητών και υπαλλήλων, σε εθελοντική αιμοδοσία, θέλοντας και αυτή να συνεισφέρει στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας, με την ευχή να τις ξεπεράσουμε γρήγορα και όλοι μαζί να δώσουμε και πάλι ραντεβού στο γήπεδο…!» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Θυμίζουμε ότι όλοι οι φορείς του μπάσκετ, οι ΚΑΕ, το μπάσκετ με αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ), είτε ομαδικά, είτε ατομικά, έχουν φωνάξει δυναμικά «παρών» στο προσκλητήριο για εθελοντική αιμοδοσία. Και καλό είναι αυτή η στάση να μην υπάρξει μόνο για το διάστημα της πανδημίας, καθώς ο κορωνοϊός θα αντιμετωπιστεί, η ανάγκη για αίμα θα συνεχιστεί και μετά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ