Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Με επιστολή αναμένεται να απαντήσει ο Αλαφούζος στην άρνηση των παικτών του ΠΑΟ για τις μειώσεις.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κλείνει για φέτος (οριστικά) το ιταλικό μπάσκετ

Η απόφαση είναι επιβεβλημένη, καθώς η Ιταλία έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Πού κέφι για μπάσκετ στον κόσμο;

Κλείνει για φέτος (οριστικά) το ιταλικό μπάσκετ | to10.gr

Η… είδηση έχει πάψει επί της ουσίας να είναι είδηση. Η ιταλική ομοσπονδία βάζει οριστικό λουκέτο στο μπάσκετ, όχι μόνο στη «μεγάλη» κατηγορία, αλλά και στις παρακάτω. Απομένει μόνο το τυπικό της διαδικασίας, η επίσημη ανακοίνωση, ώστε να τελειώσει με τον πιο άδοξο τρόπο η φετινή σεζόν. Κι είναι αλήθεια πως το τελευταίο πράγμα, που σκέφτονται οι Ιταλοί είναι το μπάσκετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πανδημία έχει πλήξει τη χώρα, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, οι νεκροί είναι χιλιάδες, ολόκληρες πόλεις είναι έρμαιο στις… διαθέσεις του κορωνοϊού, οπότε η αρχική επ’ αόριστον αναβολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων όλων των αθλημάτων, θα δώσει τη θέση της στο… λουκέτο.

Η Ιταλία θα κάνει (δυστυχώς) καιρό να συνέλθει κι ως εκ τούτου, η μπασκετική δράση ολοκληρώνεται. Για του χρόνου και βλέπουμε, καθώς ακόμα δεν έχει ξεπεραστεί ο κίνδυνος για την ίδια τη ζωή, άρα τα όμορφα πλην περιττά πράγματα, όπως το μπάσκετ, θα έρθει ο καιρός για να ξαναμπούν στη ζωή των ανθρώπων.