Κλείνει για φέτος (οριστικά) το ιταλικό μπάσκετ

Κλείνει για φέτος (οριστικά) το ιταλικό μπάσκετ

Η απόφαση είναι επιβεβλημένη, καθώς η Ιταλία έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Πού κέφι για μπάσκετ στον κόσμο;

Η… είδηση έχει πάψει επί της ουσίας να είναι είδηση. Η ιταλική ομοσπονδία βάζει οριστικό λουκέτο στο μπάσκετ, όχι μόνο στη «μεγάλη» κατηγορία, αλλά και στις παρακάτω. Απομένει μόνο το τυπικό της διαδικασίας, η επίσημη ανακοίνωση, ώστε να τελειώσει με τον πιο άδοξο τρόπο η φετινή σεζόν. Κι είναι αλήθεια πως το τελευταίο πράγμα, που σκέφτονται οι Ιταλοί είναι το μπάσκετ.

Η πανδημία έχει πλήξει τη χώρα, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, οι νεκροί είναι χιλιάδες, ολόκληρες πόλεις είναι έρμαιο στις… διαθέσεις του κορωνοϊού, οπότε η αρχική επ’ αόριστον αναβολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων όλων των αθλημάτων, θα δώσει τη θέση της στο… λουκέτο.

Η Ιταλία θα κάνει (δυστυχώς) καιρό να συνέλθει κι ως εκ τούτου, η μπασκετική δράση ολοκληρώνεται. Για του χρόνου και βλέπουμε, καθώς ακόμα δεν έχει ξεπεραστεί ο κίνδυνος για την ίδια τη ζωή, άρα τα όμορφα πλην περιττά πράγματα, όπως το μπάσκετ, θα έρθει ο καιρός για να ξαναμπούν στη ζωή των ανθρώπων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ