Τσαρτσαρής «Ο ελληνικός αθλητισμός δεν έχει τίτλο ή λεζάντα»

Τσαρτσαρής «Ο ελληνικός αθλητισμός δεν έχει τίτλο ή λεζάντα»

Έβαλαν… λάθος τίτλο κι ο Κώστας Τσαρτσαρής έσπευσε να διορθώσει τα πράγματα, βάζοντας εντυπωσιακή… λεζάντα στις δηλώσεις Χαρδαλιά.

Είναι από εκείνους που και άποψη έχουν, και το θάρρος να την πουν. Ο Κώστας Τσαρτσαρής έσπευσε (ορθώς) να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, να διορθώσει τα ΜΜΕ, που πήραν τα λόγια του Νίκου Χαρδαλιά και τα μετέτρεψαν σε… «ποδόσφαιρο και μπάσκετ». Μόνο που «ο αθλητισμός δεν έχει λεζάντα, έχει περιεχόμενο», όπως εύστοχα σημείωσε ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας.

Δείτε τι έγραψε στον… τοίχο του ο Κώστας Τσαρτσαρής:
«Σήμερα, ο κ. Χαρδαλιάς και τα ΜΜΕ, έκαναν αναφορά σε μία πολύ σημαντική προσπάθεια του Υφυπουργείου Αθλητισμού και του κ. Αυγενάκη, το «Ζήσε Αθλητικά». Στόχος του, να προωθηθεί το ευ αγωνίζεσθαι και τις αξίες του αθλητισμού, στα νέα παιδιά μέσω των σχολείων και άλλων δράσεων. Η πανδημία όμως, ώθησε το «Ζήσε Αθλητικά», να προσαρμοστεί στις ανάγκες της κοινωνίας και να προσπαθεί καθημερινά, να δίνει ελπίδα, κίνητρα και συμβουλές στους Έλληνες.

Τα ΜΜΕ λοιπόν, ανέφεραν -λανθασμένα- ότι οι ποδοσφαιριστές και οι καλαθοσφαιριστές είναι αυτοί που συμμετέχουν στην εν λόγω προσπάθεια. ΟΧΙ αγαπητοί. Είναι ελληνικός αθλητισμός εξ ολοκλήρου. Άνθρωποι από όλα τα αθλήματα, αθλητές και των δύο φύλων, αρτιμελείς ή όχι, από ομαδικά και ατομικά αθλήματα, με επιτυχίες ή και όχι.

Ο ελληνικός αθλητισμός δεν έχει τίτλο ή λεζάντα. Έχει περιεχόμενο. Πολύ πλούσιο περιεχόμενο. Ανθρώπους που θυσίασαν πολλά πράγματα από την ζωή τους για να κάνουν αυτό που αγαπούν και κατ´ επέκταση να προσφέρουν χαμόγελα στους φιλάθλους και τιμές στην πατρίδα μας. Και τώρα όλοι μαζί ενωμένοι, προσπαθούμε να βοηθήσουμε την κοινωνία να περάσει αυτό το εμπόδιο.

Υ.Γ. Δεν έχει καμία πολιτική χροιά το μήνυμα. Τα ίδια θα έγραφα όποια πολιτική παράταξη είχε τη σκυτάλη».

Σήμερα, ο κ. Χαρδαλιάς και τα ΜΜΕ, έκαναν αναφορά σε μία πολύ σημαντική προσπάθεια του Υφυπουργείου Αθλητισμού και του…

Δημοσιεύτηκε από Kostas Tsartsaris στις Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ