O Αντώνης Ρέμος και το Mega ταξίδεψαν τους Ελληνες και άνοιξαν παράθυρο ελπίδας

O Αντώνης Ρέμος και το Mega ταξίδεψαν τους Ελληνες και άνοιξαν παράθυρο ελπίδας

Εσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης η εκπομπή του Αντώνη Ρέμου στο Mega. Οι Ελληνες όπου γης, συντονίστηκαν στο μεγάλο κανάλι και άκουσαν τις μοναδικές ερμηνείες του σπουδαίου τραγουδιστή ο οποίος έκανε το καλύτερο δώρο στους πολίτες που δοκιμάζονται.

Ηταν αναμενόμενο. Ο Αντώνης Ρέμος και το συγκινητικό ταξίδι που προσέφερε στους Ελληνες οι οποίοι περνούν… μένοντας σπίτι τη δοκιμασία της πανδημίας, έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης.

Το Mega και ο σπουδαίος Ελληνας ερμηνευτής, χθες Παρασκευή, προσέφεραν κάτι μοναδικό. Οχι απλά μια εκπομπή διασκέδασης. Οχι μόνο 2.5 ώρες με τραγούδια, χιούμορ και όμορφες συζητήσεις.

Αλλά μια διέξοδο από την καραντίνα, ένα παράθυρο ελπίδας κι αισιοδοξίας, ένα διάλειμμα από τη θλίψη. Οι μουσικές και η μοναδική φωνή του Ρέμου έσπασαν την καραντίνα όλων, διέλυσαν για λίγη ώρα την απομόνωση και μετέτρεψαν την τηλεόραση του Mega σε ένα απέραντο μαγαζί όπου όλοι τραγούδησαν και χάρηκαν.

 

Βάλσαμο οι μελωδίες στις ψυχές των πολιτών που δοκιμάζονται μέσα στα σπίτια τους. Και το μήνυμα που θέλησε να στείλει ο Αντώνης Ρέμος πέρασε σε χιλιάδες οικογένειες. Εφτασε το 17% η τηλεθέαση εκείνη την ώρα, με φαν του τραγουδιστή από όλα τα πέρατα του κόσμου να στέλνουν συγκινητικά μηνύματα.

Ο στόχος επετεύχθη και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο: Μένουμε σπίτι και πολεμάμε την αόρατη απειλή, όμως, δεν είμαστε μόνοι μας. Είμαστε μια παρέα όλη η Ελλάδα και τραγουδάμε όλες τις «στιγμές», τις καλές και τις κακές. Σπάμε τη μοναξιά, τη μονοτονία, τον εγκλεισμό, το φόβο.

Η ώρα 23.00 της Παρασκευής και η ορχήστρα του Ρέμου έπαιξε τη μοναδική μελωδία του Σταύρου Ξαρχάκου: «Κάντε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός».

Αφιερωμένη σε όλους

«Αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη σε όλους τους Έλληνες που περνούν δοκιμασία. Στέλνουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς στην Ελλάδα που δοκιμάζεται», είπε ο ερμηνευτής.

Βροχή τα μηνύματα, οι ευχαριστίες, η εκδήλωση αγάπης στον Αντώνη Ρέμο που έστησε αυτή τη μοναδική εκπομπή, καλώντας και τους φίλους του, εκλεκτούς τραγουδιστές και συνθέτες. Γιάννης Πάριος, Φοίβος, Γιάννης Βαρδής, Χρήστος Νικολόπουλος, Eros Ramazzotti συνδέθηκαν μέσω skype για να επικοινωνήσουν με τον Ρέμο, αλλά κυρίως με τον κόσμο και να στείλουν μηνύματα συμπαράστασης.

 

Ειδικά ο Αλιάγας από τη Γαλλία και ο Ramazzotti από την Ιταλία, χώρες που δοκιμάζονται όσο λίγες, έστειλαν τα γεμάτα νόημα μηνύματά τους.

Οχι μόνο στους πολίτες που μένουν κλεισμένοι σπίτια τους, αλλά και στους «ήρωες της διπλανής πόρτας», τους επαγγελματίες της υγείας και όσους εργάζονται για να είμαστε εμείς ασφαλείς.

Συγκινητική η συζήτηση με τον Γιάννη Βαρδή για τον πατέρα του, τον Αντώνη Βαρδή. Αλλά και με τον μεγάλο λαϊκό συνθέτη, Χρήστο Νικολόπουλο, ο οποίος είπε πώς του έκλεψαν ένα συλλεκτικό μπουζούκι και πώς το βρήκε. Ενώ έπαιξε  το«Αγριολούλουδο».

 

«Κι αν χιονίζει κι αν βρέχει, ο Ελληνας κοροναϊό αντέχει», είπε ο Ρέμος που αμέσως έσπευσε να τραγουδήσει «το αγριολούλουδο αντέχει»…

«Ας αφήσουμε στην άκρη τον Πάριο και το Ρέμο. Αυτό που κάνεις είναι πολύ σπουδαίο και συγκινητικό», είπε ο σπουδαίος Γιάννης Πάριος.

Γνωστοί και άγνωστοι Ελληνες συντονίστηκαν στη συχνότητα του Mega, χόρεψαν, τραγούδησαν, συγκινήθηκαν, έσφιξαν τις γροθιές τους και είπαν «συνεχίζουμε».

 

 

Ο Ρέμος ήταν ο φιλόξενος άνθρωπος που άνοιξε την αγκαλιά του για να χωρέσει όλος ο κόσμος. Ηταν ο «Αντώνης» που έκανε τους πάντες να αισθανθούν χαρούμενοι για λίγες ώρες. Με έξυπνες ατάκες αλλά και με τραγούδια γεμάτα χιούμορ («Μπορεί να βγω, μπορεί να μπω» και   «μόνος μου το πέρασα κι αυτό») έδωσε το λάκτισμα στον κόσμο να τραγουδήσει φωναχτά ή να σιγοψιθυρίσει.

 

Δείτε το βίντεο από όλη τη συναυλία

 

Ο Αντώνης Ρέμος, ένας άξιος οικοδεσπότης, ευχήθηκε σε όλους να είναι γεροί και να υπομένουν τις δύσκολες ημέρες. Ευχήθηκε χρόνια πολλά για το Πάσχα, έστω κι αν μένουμε σπίτι.

Τέλειωσε την εκπομπή μετά τις 1.30 μετά τα μεσάνυχτα, όπως ξεκίνησε. Με συγκίνηση και τραγουδώντας μοναδικά το «Φιλαράκι».

Η διασκέδαση από τον… καναπέ πέτυχε. Γιατί δεν έχει σημασία αν μένουμε σπίτι επειδή το επιβάλλουν οι συνθήκες. Αλλά ότι μένουμε σπίτι με τους αγαπημένους μας και τραγουδάμε με τον μοναδικό τρόπο που τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος. «Να μη μας βρει η αρρώστεια φοβικούς. Είναι ένας ιός που μπορούμε να τον κερδίσουμε. Εμείς θα βγούμε νικητές», κατέληξε.

Χαμός από μηνύματα

Και τα μηνύματα έπεφταν βροχή καθώς η τηλεθέαση έφτανε στο αποκορύφωμα.

Τα ποσταρίσματα στο Facebook και το Instagram δεν σταμάτησαν σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής. Το χάσταγκ #spitimetonantoni έγινε πρώτο trend στο ελληνικό twitter.

«Επιτέλους, χαμόγελο μέσα στη μαυρίλα». «Μπράβο Αντώνη, μπράβο στο Mega που μας ταξίδεψε και μας έβγαλε από την σκληρή καθημερινότητα». «Να ’σαι καλά αγόρι μου», «Αντώνη σε αγαπάμε», «Ολοι απόψε μια μεγάλη αγκαλιά», ήταν ορισμένα από αυτά.

Αλλά και μηνύματα με χιούμορ: «Βάλτε ουίσκι να πιούμε», «μαδήσαμε τις ζαρντινιέρες και πετάμε λουλούδια στο σαλόνι», «ένα τζιν με σόδια και μια αγκαλιά, κάνε μου απόψει συντροφιά και μη ρωτάς που πάμε», «μόλις τελειώσει ο Ρέμος, πάμε για βρόμικο στην καντίνα», «τέλειωσε το ουίσκι, βάλτε το λικεράκι της γιαγιάς». «Παρακαλούνται οι γείτονες να δείξουν ανοχή στην τηλεόραση στη διαπασών», «Τώρα η καραντίνα απέκτησε άλλη διάσταση», «Ναι, έτσι κάθομαι σπίτι», «Φέρτε μου γαρύφαλλα να ρίξω στην τηλεόραση», «Είμαι σε χανγκόβερ μετά τα χθεσινά», «Παιδιά, κάποιος κανένα πατσά να συνέλθουμε από το ξενύχτι;»

Δείτε ορισμένα twitts

 

 

Μπράβο στο μεγκα μπράβο στον Αντώνη μόνο μουσική θέλουμε και όχι ψυχοπλακωμα από τα κανάλια

επιτέλους όμορφες εκπομπές μουσικής χωρίς την ταβερνο -μπουζουκομανία

Ποιο τέλος της εκπομπής ρε; Αφήστε τον Ρέμο να παίζει όλο το βράδυ

Το είχαμε ανάγκη και το χαιρόμαστε,,,,συγχαρητήρια σ΄όλους που συμμετέχουν, να ξέρετε πως εκτιμάμε όσους μας δίνουν ανάσες ζωής

Να θες να ρίξεις Τις στροφές σού Και να σού βγαίνει η παντόφλα ρε φίλε…

Όταν δείχνουν το σχόλιο σου

Προβολή εικόνας στο Twitter

Η γυναίκα κοιμάται δίπλα μου στο καναπέ. Μετά από 12 μέρες πήρε ρεπό, νοσηλεύτρια σε covid. Αλλά έβαλα κρασί και

Στις 12:00 βγαίνουμε μπαλκόνια και χειροκροταμε Ρέμο και Mega!!!
ΕΝΑ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ευχαριστώωωωωω

Προβολή εικόνας στο Twitter

Θα το πω πεζόδρομιακά. Το Mega μας τα δειξε απόψε με το . Μια τόσο απλή ιδέα σε σύλληψη και εκτέλεση που γράφει ιστορία σ αυτή τη συγκυρία

Ξέρει κανεις αν γίνεται ντελίβερι σε γαρυφαλα; Θέλω να ρίξω μερικά στην τηλεόραση

Κι αν χιονίζει και αν βρέχει
Η Ελλάδα θα αντέχει


Ο μπαμπάς μου είναι στο νοσοκομείο 15 μέρες κ εγώ 700χλμ μακριά. Δεν μπορώ να ταξιδέψω. Αντώνη σήμερα μου έδιωξες προς στιγμή την κατάθλιψη. Ευχαριστώ!

Μπράβο στο Mega! ✌️Αντώνη, σ’ ευχαριστούμε που μας ταξιδεύεις απ’ τον καναπέ μας! Μα δεν τελειώσαμε, δεν γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε, τον χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε.. ακόμα δεν τελειώσαμε εμείς

Μπράβο στο Mega! ✌️Αντώνη, σ’ ευχαριστούμε που μας ταξιδεύεις απ’ τον καναπέ μας! Μα δεν τελειώσαμε, δεν γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε, τον χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε.. ακόμα δεν τελειώσαμε εμείς

Όταν δεν δείχνουν τα τουιτ μας

Προβολή εικόνας στο Twitter

Καραντίνα με Αντώνη Ρέμο

Προβολή εικόνας στο Twitter

Θα το κάψουμε απόψε!!!!
Βάλε κυρ Στέφανε, έχουμε ντέρτια απόψε κυρ Στέφανε
Έλα ρε Ρεμοοοοοοο θεότητα!!!

Προβολή εικόνας στο Twitter

Να ήταν live, να σου δίναμε παραγγελιές, να σου πάμε την τηλεθέαση στο 90%!

Α ρε Αντώνη με τις τραγουδάρες σου! Δεν βρήκα πρόχειρα γαρύφαλλα και ρίχνω τα ομώνυμα μπαχαρικά στην TV!

Προβολή εικόνας στο Twitter

 

Ομως, θα έχει και συνέχεια. Μένουμε σπίτι και το Μεγάλο Σάββατο, αλλά συντονιζόμαστε ξανά στο Mega για να δούμε τον μεγάλο Αντώνη Ρέμο να μας διασκεδάζει. Το μεγάλο κανάλι θα μεταδώσει αμέσως μετά την Ανάσταση του Θεανθρώπου, τη συναυλία που έδωσε ο Ρέμος στο Τάε Κβο Ντο με αφορμή το Live Experience Tour.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ