Επίθεση με μολότοφ στον ΣΚΑΪ τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου [εικόνες]

Επίθεση με μολότοφ στον ΣΚΑΪ τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου [εικόνες]

Οι κουκουλοφόροι κινήθηκαν περιμετρικά του τείχους στο δυτικό τμήμα και πέταξαν τρεις μολότοφ που δεν προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές και εξαφανίστηκαν

Επίθεση με μολότοφ από αγνώστους στον ΣΚΑΪ. Η επίθεση έγινε στις 3 τα ξημερώματα από 4 κουκουλοφόρους, που έριξαν 3 μολότοφ στον όμιλο του ΣΚΑΪ  στο Φάληρο, και εξαφανίστηκαν.

Οι κουκουλοφόροι κινήθηκαν περιμετρικά του τείχους στο δυτικό τμήμα και πέταξαν τρεις μολότοφ που δεν προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές και εξαφανίστηκαν. Οι δύο έπεσαν σε ένα μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και η τρίτη στο έδαφος.

Ο φύλακας ειδοποίησε την αστυνομία και άμεσα έφθασαν στο σημείο τρία περιπολικά και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ και η κινητοποίηση των ανδρών της ασφάλειας του σταθμού, ήταν έγκαιρη που κινήθηκαν προς το σημείο της επίθεσης προκειμένου να ελεγχθεί η κατάσταση και να σβήσουν την φωτιά.

Οι αστυνομικοί με το που έφθασαν στην ΣΚΑΪ ξεκίνησαν την έρευνα προς πάσα κατεύθυνση για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

«Όπως είπε και ο Γιώργος Αυτιάς στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα»: «Είμαστε όλοι καλά και το πρόγραμμα του σταθμού θα συνεχιστεί κανονικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ