Χυδαίο βίντεο: Οπαδός του ΠΑΟΚ κάνει μπούλινγκ σε μουσουλμάνο (vid)

Χυδαίο βίντεο: Οπαδός του ΠΑΟΚ κάνει μπούλινγκ σε μουσουλμάνο (vid)

Αποτροπιασμός. Μόνο αυτή η λέξη ταιριάζει στη χυδαιότητα που επέδειξε πασίγνωστος οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ, ο οποίος κάνει μπούλινγκ σε μουσουλμάνο, αναγκάζοντάς τον να κάνει το σταυρό του, να αποκηρύξει τη θρησκεία του και να ευχαριστήσει τον Χριστό και την Παναγία.

Ένα απίστευτο βίντεο που φέρνει αποτροπιασμό και σε κάνει να ντρέπεσαι κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Ένα βίντεο το οποίο έφερε στη δημοσιότητα ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ 3, Σερίφ Μεχμέτ και το οποίο δείχνει γνωστό οπαδό των οργανωμένων του ΠΑΟΚ να αναγκάζει μετανάστη πιθανότατα μουσουλμάνο να κάνει τον σταυρό του και να ευχαριστήσει τα ιερά και τα όσια του χριστιανικού δόγματος.

Ο οπαδός του ΠΑΟΚ του πιάνει το χέρι και του τον αναγκάζει να κάνει το σταυρό του και να επαναλαμβάνει όσα εκείνος του ζητάει. Μάλιστα τον απειλεί πως αν ξανά πει «Αλλάχ» θα τον γαμ@@@ όπως ακούγεται ξεκάθαρα στο βίντεο, το οποίο είναι ντροπή για το ανθρώπινο είδος.

Ο μετανάστης φοβισμένος για το τι μπορεί να του συμβεί από τον πασίγνωστο οπαδό του ΠΑΟΚ, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται εντός αγωνιστικού χώρου της Τούμπας σε κάθε παιχνίδι, κάνει ό,τι του λέει. Για την ακρίβεια ό,τι τον διατάζει, αφού ο οπαδός του ΠΑΟΚ δεν έχει καθόλου… αγαθές προθέσεις.

Αντίθετα, μιλάει και συμπεριφέρεται απειλητικά, σε μια επίδειξη ακραίου ρατσισμού, αναγκάζοντας έναν άνθρωπο να κάνει το σταυρό του, να προσεύχεται στον Χριστό και την Παναγία χωρίς να το θέλει και να… αποτάσσεται τη δική του θρησκεία.

Δείτε το βίντεο που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις σε όλο το διαδίκτυο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ