Φονικό στα Ανώγεια: Τα κρίσιμα ερωτήματα που ερευνούν οι αρχές – Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Φονικό στα Ανώγεια: Τα κρίσιμα ερωτήματα που ερευνούν οι αρχές – Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Η κατάθεση του 29χρονου γιου του Λευτέρη Καλομοίρη θα ρίξει "φως" στην υπόθεση, ωστόσο υπάρχει και η πληροφορία ότι θα ζητήσει αναβολή για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, την ερχόμενη εβδομάδα.

Στον εισαγγελέα Ρεθύμνου αναμένεται να βρίσκεται γύρω στις 12 το μεσημέρι, ο γιος του ενός από τα δύο θύματα του φονικού στα Ανώγεια του Λευτέρη Καλομοίρη που φέρεται να σκότωσε τον 30χρονο κτηνοτρόφο.

Η κατάθεση του 29χρονου γιου του Λευτέρη Καλομοίρη θα ρίξει «φως» στην υπόθεση, ωστόσο υπάρχει και η πληροφορία ότι θα ζητήσει αναβολή για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο 29χρονος γιος του Λευτέρη Καλομοίρη παραδόθηκε χτες το μεσημέρι στην αστυνομία και σήμερα αναμένεται να δώσει την δική του εκδοχή για το διπλό φονικό στα Ανώγεια.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Η αστυνομία έχει καταρτίσει ολόκληρο σχέδιο προκειμένου να μεταφερθεί στην εισαγγελία ο γιος του 63χρονου.

Στα δικαστήρια Ρεθύμνου υπάρχει αυτή την ώρα ισχυρή αστυνομική δύναμη, συνεπικουρούμενη μάλιστα από δυνάμεις από τα Χανιά, αφού ισχυρές δυνάμεις βρίσκονται αυτή την ώρα και στα Ανώγεια.

Υπενθυμίζεται ότι την ώρα που θα απολογείται ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη, ο πατέρας του θα κηδεύεται στα Ανώγεια.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η έκθεση του ιατροδικαστή, δείχνει ότι 30χρονο Γ.Ξ, που έπεσε νεκρός, είχε πρώτα γρονθοκοπήσει άγρια τον 63χρονο που προσπάθησε να τον εμποδίσει από το να μπει στο σπίτι για να βρει τον γιο του.

Στη συνέχεια ο 30χρονος έβγαλε πιστόλι και τον σκότωσε.

Λίγη ώρα πριν γίνει το διπλό φονικό, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος γιος του λυράρη φέρεται να χτύπησε με γροθιές τον 30χρονο κτηνοτρόφο σε καβγά με αφορμή οικογενειακές διαφορές .

Τότε ο δολοφονηθείς πήγε στο σπίτι του, πήρε το όπλο του και επέστρεψε στη κατοικία της οικογένειας του 63χρονου ο οποίος του ζήτησε να φύγει αλλά δυστυχώς αυτός δεν έγινε με τον 30χρονο να πατάει την σκανδάλη.

Ο 30χρονος γιος του βλέποντας τον πατέρα του νεκρό άνοιξε πυρ και σκότωσε τον κτηνοτρόφο.

Τι ψάχνουν να βρουν οι αρχές

Την ίδια ώρα με ιδιαίτερη προσοχή συνεχίζονται οι έρευνες για να αποσαφηνιστούν οι ακριβείς συνθήκες , που οδήγησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο διπλό φονικό και «τύλιξαν» στα μαύρα τα Ανώγεια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του cretalive.gr, στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν κάλυκες από δύο όπλα.

Συγκεκριμένα βρέθηκα 8 κάλυκες από μικρό 9αρι και αυτές αποδίδονται στο όπλο που παρέδωσε ο 29χρονος γιος του Λ. Καλομοίρη στην Ασφάλεια Ρεθύμνου και  ένας κάλυκας από 9αρι κανονικό που θεωρείται ότι αυτός αφορά στη σφαίρα που έπληξε θανάσιμα τον 63χρονο.

Όπως τονίζεται, είναι κρίσιμο σε ό,τι αφορά στην ιατροδικαστική πλευρά, να διευκρινιστεί η απόσταση βολής της σφαίρας που δέχθηκε ο άτυχος μαντιναδολόγος.

Αυτό προσπαθούν να το προσδιορίσουν οι ιατροδικαστές και χαρακτηρίζεται κρίσιμο στοιχείο, καθώς υπάρχει και ένα σενάριο που διακινείται περί εκπυρσοκρότησης.

Σε ότι αφορά το ύψος της βολής που δέχτηκε ο 63χρονος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε διαφορά ύψους, αυτό σημαίνει ότι ο Καλομοίρης ήταν πιο χαμηλά όταν δέχθηκε τη σφαίρα, που του έκοψε το νήμα της ζωής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ