Αναστάτωση στον Λευκό Οίκο με κρούσμα – Καθηγητές ζητούν από τον Τραμπ να μπει σε καραντίνα

Αναστάτωση στον Λευκό Οίκο με κρούσμα – Καθηγητές ζητούν από τον Τραμπ να μπει σε καραντίνα

Ο ίδιος αρνείται να το κάνει, ενώ τονίζει πως κάνει καθημερινά τεστ για τον κοροναϊό.

Να μπει σε 14ημερη καραντίνα ο Τραμπ επιμένουν Αμερικάνοι καθηγητές, καθώς όπως αποκαλύφθηκε χτες ο μπάτλερ του βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Ωστόσο αφενός ο Τραμπ όχι μόνο δεν δείχνει διατεθειμένος να αφήσει στην άκρη τα καθήκοντα τους σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο, αλλά προσπαθεί και να υποβαθμίσει το θέμα, λέγοντας πως είχε πολύ λίγη προσωπική επαφή με αυτόν τον κύριο».
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θέλησε επίσης να καθησυχάσει τους πάντες τονόζοντας πως ο ίδιος όπως και η ομάδα του θα υποβάλλονται σε τεστ για τον ιό.

Να μπει σε καραντίνα ο Τραμπ
Ωστόσο, ο πρώην αξιωματούχος του αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), καθηγητής Σάιρους Σάχπαρ δήλωσε στο CNN ότι εφόσον ο μπάτλερ του προέδρου βρέθηκε θετικός στη νόσο, ο Τραμπ θα πρέπει να μπει άμεσα σε «καραντίνα» επί 14 ημέρες.

Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι του Λευκού Οίκου δεν κρύβουν την αναστάτωσή τους εξαιτίας του νέου κρούσματος, δηλαδή του μπάτλερ του Τραμπ.

Αυτό άλλωστε επιβεβαίωσε και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Αναστάτωση στον Λευκό Οίκο
Συγκεκριμένα είπε πως ένα από τα μέλη του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού που υπηρετεί ως ένας από τους προσωπικούς βοηθούς του Αμερικανού προέδρου διαγνώστηκε με νόσο Covid- 19.

«Πρόσφατα ενημερωθήκαμε από την ιατρική μονάδα του Λευκού Οίκου ότι ένας αξιωματούχος του Στρατού που εργάζεται στον Λευκό Οίκο διαγνώσθηκε με κορωνοϊό. Τόσο ο πρόεδρος όσο και ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ εξετάστηκαν και βρέθηκαν αρνητικοί στον ιό και παραμένουν καλά στην υγεία τους» τόνισε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ