Matt Damon: Η κόρη του νόσησε από κορωνοϊό

Matt Damon: Η κόρη του νόσησε από κορωνοϊό

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός Matt Damon αποκάλυψε πως η μεγαλύτερη κόρη του Alexia, η οποία είναι 21 ετών νόσησε από τον κορωνοϊό, αλλά τώρα είναι καλά.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός Matt Damon αποκάλυψε πως η μεγαλύτερη κόρη του Alexia, η οποία είναι 21 ετών νόσησε από τον κοροναϊό, αλλά τώρα είναι καλά.

Ο 49χρονος ηθοποιός, αυτό το διάστημα είναι αποκλεισμένος με τη σύζυγό του Τζουλιάνα και τις τρεις κόρες του στο Δουβλίνο, όπου βρέθηκε για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας.

Όπως αποκάλυψε στον Spin 103,8 η μεγαλύτερη θετή του κόρη -είναι η κόρη της συζύγου του από τον πρώτο της γάμο- κόλλησε τον κορονοϊο στο κολέγιο στη Νέα Υόρκη.

«Η μεγαλύτερη κόρη μας είναι στο κολέγιο στη Νέα Υόρκη. Είχε κολλήσει τον ιό πολύ νωρίς, μαζί με τους συγκατοίκους της και πέρασε την αρρώστια καλά. Όλοι είναι εντάξει τώρα.Για τη μαμά της Lucy και τη μαμά μου είναι τρομακτικό, για αυτήν τη γενιά … Νομίζω ότι έχουμε όλοι λάβει το μήνυμα τώρα, όλοι ακολουθούν την απομόνωση, την αποστασιοποίηση και το πλύσιμο των χεριών και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το μετριάσουμε, αλλά είναι σίγουρα τρομακτικό για τους γονείς μας», είπε ο Matt Damon.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ