Τραγωδία στο Λουτράκι -Εντοπίστηκαν 4 νεκροί σε χαράδρα

Τραγωδία στο Λουτράκι -Εντοπίστηκαν 4 νεκροί σε χαράδρα

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, τα τέσσερα άτομα εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους

Τραγωδία σημειώθηκε στο Λουτράκι, στην περιοχή Καρμπουνάρι, καθώς εντοπίστηκαν μέσα σε σπήλαιο από την ΕΜΑΚ νεκροί τέσσερις άνδρες.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, τα τέσσερα άτομα εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις.

Σημειώνεται ότι στην επιχείρηση συμμετείχαν 21 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Τα τέσσερα άτομα σύμφωνα με το korinthostv.gr είχαν μαζί τους και μια γεννήτρια από τα καυσαέρια της οποίας πιθανότατα κατέληξαν. Οι 4 άνδρες είναι, κατά προσέγγιση, ηλικίας από 35 έως και 65 ετών.

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης, αναφέρθηκε στο γεγονός.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου, οι αρχές δέχθηκαν τηλεφώνημα στις 1:20 τα ξημερώματα. Η επιχείρηση εντοπισμού και ανάσυρσης των τεσσάρων ατόμων διήρκεσε έως τις 5:30 το πρωί.

«Ανασύραμε τέσσερα άτομα χωρίς τις αισθήσεις του. Διερευνάται το όλο συμβάν. Και γιατί βρέθηκαν εκεί οι άνθρωποι και για την αιτία του θανάτου τους» υπογράμμισε σχετικά.

Τα σενάρια
Το ενδεχόμενο να είχαν πάει για αναρρίχηση στην περιοχή απέκλεισε πριν από λίγο, μιλώντας στον ΣΚΑϊ, ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης.

Το πιθανότερο σενάριο, που εξετάζουν οι Αρχές, είναι τα 4 άτομα να έψαχναν για λίρες και ενδεχομένως βρήκαν τραγικό θάνατο στην προσπάθειά τους να πυροδοτήσουν κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό.

Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, που αναφέρει το Loutraki 365, κάποιοι εξ αυτών φέρεται να βρέθηκαν νεκροί ενώ ακόμα κρατούσαν τα καλώδια στα χέρια τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ