Τραγωδία στο Λουτράκι: Αυτοψία του MEGA στη «φονική» σπηλιά

Τραγωδία στο Λουτράκι: Αυτοψία του MEGA στη «φονική» σπηλιά

Η σπηλιά μοιάζει με παγίδα θανάτου. Μέσα σε αυτή η ορατότητα είναι περιορισμένη, ενώ τα επίπεδα οξυγόνου χαμηλά

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Λουτρακίου από την τραγωδία που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα σε σπήλαιο της περιοχής όπου εντοπίστηκαν νεκροί, τέσσερις άνδρες.

Η κάμερα του MEGA βρέθηκε στο σημείο, πραγματοποιώντας αυτοψία.

Μέχρι στιγμής, το επικρατέστερο σενάριο, κάνει λόγο, πώς οι τέσσερις άνδρες αναζητούσαν κάποιο πολύτιμο είδος, πιθανόν θησαυρό,  και σκοτώθηκαν στην προσπάθειά τους, να ανοίξουν ένα τούνελ με εκρηκτικό μηχανισμό, μέσα στο σπήλαιο.

Η σπηλιά μοιάζει με παγίδα θανάτου. Μέσα σε αυτή η ορατότητα είναι περιορισμένη, ενώ τα επίπεδα οξυγόνου χαμηλά.

Δείτε την αυτοψία του MEGA:

Η ταυτότητα των θυμάτων

Τα τρία θύματα ήταν κάτοικοι Λουτρακίου και ένας κάτοικος Ισθμίας.

Όπως μεταδίδει το loutraki365.gr, πρόκειται για έναν ιδιοκτήτη ξενώνα ηλικιωμένων, το οποίο βρίσκεται στο Λουτράκι, ηλικίας 49 ετών κάτοικο Λουτρακίου, έναν συνταξιούχο ηλικίας 70 ετών κάτοικο Λουτρακίου, ο οποίος διατηρούσε επιχείρηση κοντά στην Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, έναν 35χρονο ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων στο Λουτράκι, κάτοικο Λουτρακίου, και έναν υπάλληλο συνεργείου αυτοκινήτων ηλικίας 38 ετών, κάτοικο Ισθμίας.

Το χρονικό της τραγωδίας

O συναγερμός σήμανε στις 2 τα ξημερώματα στο Λουτράκι, όταν μια γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία για τέσσερα άτομα που βρέθηκαν νεκρά σε χαράδρα σπηλαίου. Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, η γυναίκα που ειδοποίησε, ήταν η σύζυγος του ενός εκ των τεσσάρων θυμάτων.

Μάλιστα, μαζί της είχε και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, Αστυνομία και Πυροσβεστική, ενώ γύρω στις 4 το πρωί, έφτασε και το κλιμάκιο της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών, προκειμένου να ανασύρει τα πτώματα των τεσσάρων ανδρών. Για την ανάσυρσή τους επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ