Αποκλειστικό MEGA: Ο 17χρονος που βούτηξε στο κενό στη Ναύπακτο λύνει τη σιωπή του

Αποκλειστικό MEGA: Ο 17χρονος που βούτηξε στο κενό στη Ναύπακτο λύνει τη σιωπή του

Δύο 24ωρα μετά από αυτές τις σκηνές, με τον 17χρονο μαθητή να βουτάει στο κενό από τον φάρο της Ναυπάκτου, για ένα στοίχημα με φίλους του, ο ίδιος μιλάει για πρώτη φορά στο MEGA, μαζί με τη μητέρα του

Δύο 24ωρα μετά από αυτές τις σκηνές, με τον 17χρονο μαθητή να βουτάει στο κενό από τον φάρο της Ναυπάκτου, για ένα στοίχημα με φίλους του, ο ίδιος μιλάει για πρώτη φορά στο MEGA, μαζί με τη μητέρα του.

Σε ένα νέο βίντεο ακούγονται τα όσα έλεγαν συνομήλικοί του, τη στιγμή που αποφάσιζε να ρισκάρει την ίδια του, τη ζωή…

Σε αυτό το σημείο ο 17χρονος παίρνει φόρα και χωρίς να το σκεφτεί πέφτει στο κενό. Οι σκηνές κόβουν την ανάσα. Ο ανήλικος πέφτει στο τσιμέντο και από καθαρή τύχη θα παραμείνει στη ζωή.

Όπως αποκαλύπτεται, δεν είναι ο πρώτος. Έφηβοι, αλλά και μικρότερα παιδιά, έχουν δοκιμάσει το ίδιο σάλτο μορτάλε και στο παρελθόν. Όλα με σκοπό να αποδείξουν στις παρεές τους ότι δεν φοβούνται.

Από το κρεβάτι του σπιτιού του όπου βρίσκεται, ο 17χρονος μιλάει στο MEGA. Είναι καταβεβλημένος αλλά ευτυχώς ζωντανός. Και μετανιωμένος.

Ανακουφισμένη μετά το ισχυρό σοκ που υπέστη και η μητέρα του. Ξέρει πως το παιδί της απέφυγε τον θάνατο τυχαία.

Οι σκηνές στο λιμάνι της Ναυπάκτου, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, σοκάρουν τους πάντες. Το ασθενοφόρο καθυστερεί και οι αυτόπτες μάρτυρες έχουν παγώσει.

Όπως λέει ο 17χρονος και η μητέρα του, το στοίχημα που λίγο έλειψε να στοιχίσει μια ανθρώπινη ζωή, δεν ήταν χρηματικό. Τα παιδιά άρχισαν να προκαλούν το ένα το άλλο και ο 17χρονος αποφάσισε να δοκιμάσει το αδιανόητο.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν και οι αλλεπάλληλες καταγγελίες, ότι ανάλογες πτώσεις έχουν καταγραφεί και στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο 17χρονος παραμένει στο σπίτι του και προσπαθεί να αναρρώσει. Οι γονείς του, ευχαριστούν τον άνθρωπο που έτρεξε για να βοηθήσει. Τον σωτήρα του παιδιού τους, που όπως μας είπε ακόμα δεν έχει καταφέρει να συναντήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ