Θρίλερ με τον θάνατο γυναίκας στο Νοσοκομείο της Κέρκυρα – Δεν είχε προβλήματα υγείας

Θρίλερ με τον θάνατο γυναίκας στο Νοσοκομείο της Κέρκυρα – Δεν είχε προβλήματα υγείας

Η 29χρονη γυναίκα που συνόδευε το ανήλικο παιδί της που νοσηλευόταν με ουρολοίμωξη, εντοπίστηκε τα ξημερώματα.

Σοκ προκάλεσε η υπόθεση του αιφνίδιου θανάτου γυναίκας σε θάλαμο της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Η 29χρονη γυναίκα που συνόδευε το ανήλικο παιδί της που νοσηλευόταν με ουρολοίμωξη, εντοπίστηκε τα ξημερώματα.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, εντοπίστηκε, από άλλους συνοδούς ασθενών, όταν το έντονο κλάμα του παιδιού τούς ανησύχησε και έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει στο διπλανό δωμάτιο.

Η 29χρονη εντοπίστηκε πεσμένη στο πάτωμα και αμέσως ενημερώθηκαν οι γιατροί του νοσοκομείου που κατέβαλαν κάθε υπεράνθρωπη προσπάθεια για την ανάνηψη της.

Από τις μέχρι τώρα ενδείξεις έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, ενώ τα αίτια του θανάτου της 29χρονης γυναίκας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Όπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, Λεωνίδας Ρουμπάτης, την 29χρονη είδε συνοδός άλλου παιδιού να πέφτει κάτω.

«Φώναξε τότε τις νοσηλεύτριες, τους γιατρούς, προσπάθησαν να την επαναφέρουν. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε και είμαστε λίγο σοκαρισμένοι. Ήταν τόσο γρήγορος ο θάνατος που δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι» προσέθεσε ο διοικητής του νοσοκομείου.

Στενός φίλος της οικογένειας της 29χρονης μιλώντας για την τραγωδια ανέφερε τα εξής: «Δύο παιδάκια έχει, το ένα είναι 15-16 μηνών και το άλλο 2-3 μηνών. Είναι λίγο δύσκολο».

Σχετικά με το εάν η νεαρή γυναίκα έπασχε από πρόβλημα υγείας, ο φίλος της οικογενείας της δήλωσε ότι η «κοπέλα δεν είχε τίποτα, γι’αυτό έχουμε σοκαριστεί. 29 χρονών παιδί τι να έχει;».

Αύριο αναμένεται να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση, το πόρισμα της οποίας θα διαφωτίσει την υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ