Κορωνοϊός: Μειώθηκαν τα κρούσματα στην Ιταλία – Σταθερός ο αριθμός των νεκρών

Κορωνοϊός: Μειώθηκαν τα κρούσματα στην Ιταλία – Σταθερός ο αριθμός των νεκρών

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορωνοϊού στην Ιταλία είναι 227.364. Οι νεκροί έφτασαν τους 32.330. Παράλληλα, 132.282 άνθρωποι έχουν ιαθεί

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κοροναϊού στην Ιταλία είναι 227.364. Οι νεκροί έφτασαν τους 32.330. Παράλληλα, 132.282 άνθρωποι έχουν ιαθεί.

Χθες το σύνολο κρουσμάτων του κορονοϊού ήταν 226.699 και είχαν χάσει την ζωή τους 32.169 άνθρωποι ενώ 129.401 είχαν θεραπευθεί.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο, δηλαδή, έχασαν την ζωή τους 161 άνθρωποι και καταγράφηκαν 665 νέα κρούσματα. 2.881 ασθενείς έγιναν αρνητικοί στον ιό.

Στο μεταξύ, 676 ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας και, συνολικά, 9.624 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο. Για 52.452 έχει αποφασιστεί ο κατ΄οίκον περιορισμός.

Ο ρυθμός μετάδοσης του ιού το τελευταίο εικοσιτετράωρο μειώθηκε κατά 148 κρούσματα. O αριθμός των νεκρών παρουσιάζει μικρή μεταβολή: έχασε την ζωή του ένας επιπλέον άνθρωπος σε σχέση με την χθεσινή ημέρα. Οι δε ιασθέντες είναι 806 περισσότεροι από χθες.

Οι ασθενείς στις μονάδες εντατικής θεραπείας, για τεσσαρακοστή πέμπτη ημέρα, συνεχίζουν να μειώνονται. Παράλληλα, περιορίζεται και ο αριθμός ασθενών που βρίσκονται σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Η Ιταλική Πολιτική Προστασία έκανε γνωστό ότι σε κάθε εκατό τεστ ανίχνευσης του ιού που διενεργήθηκαν το περασμένο εικοσιτετράωρο, μόνο ένας πολίτης διαγνώσθηκε θετικός στον ιό. Πρόκειται για το χαμηλότερο ποσοστό από την αρχή των τεστ.

Ο περιφερειάρχης του Βένετο, όμως, Λούκα Τζάια, και εκείνος της Σικελίας, Νέλο Μουσουμέτσι, αποφάσισαν να απευθύνουν έκκληση στους κατοίκους των περιοχών τους -και ιδίως στους νέους- να σταματήσουν να συνωστίζονται, τα βράδια, σε ανοικτούς χώρους όπου υπάρχουν καταστήματα που πωλούν ποτά, διότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος οπισθοδρόμησης και επιβολής νέων περιοριστικών μέτρων

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ