Επίθεση με βιτριόλι: Ώρα απαντήσεων για την 34χρονη – Νέο βίντεο μπορεί να βάλει τέλος στο μυστήριο

Επίθεση με βιτριόλι: Ώρα απαντήσεων για την 34χρονη – Νέο βίντεο μπορεί να βάλει τέλος στο μυστήριο

Ώρα απαντήσεων φαίνεται πως είναι η σημερινή αναφορικά με τη φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι κατά τις 34χρονης γυναίκας στην Καλλιθέα την περασμένη Τετάρτη

Ώρα απαντήσεων φαίνεται πως είναι η σημερινή αναφορικά με τη φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι κατά τις 34χρονης γυναίκας στην Καλλιθέα την περασμένη Τετάρτη.

Όπως μετάδωσε το MEGA, η γυναίκα έδωσε σήμερα την πρώτη επίσημη κατάθεση, σχεδόν μια εβδομάδα μετά την επίθεση.

Δείτε επίσης: «Δέκα λεπτά κήρυγμα» – Η αγαπημένη σειρά κάθε μεσημέρι στο Mega
Οι αρχές, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, εκτιμούν πλησιάζουν στην μαυροφορεμένη γυναίκα, που όπως όλα δείχνουν εξαπέλυσε την επίθεση στην άτυχη 34χρονη.

Σήμερα, το κλιμάκιο των αστυνομικών με ειδικό ερωτηματολόγιο θα καλέσει τη νεαρή κοπέλα να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Τι δείχνει το νέο βίντεο
Νωρίτερα σε νέο βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές έχει καταγραφεί η μαυροφορεμένη γυναίκα να φτάνει στην Καλλιθέα, λίγα λεπτά πριν από την επίθεση, να κατεβαίνει από όχημα και να κατευθύνεται στο ισόγειο του κτιρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η εικόνα από την άφιξή της δεν είναι τόσο καθαρή για να έχουν χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ φορούσε και μάσκα και σκούφο.

Ωστόσο, οι Αρχές ελπίζουν πως -με ειδική επεξεργασία- θα μπορέσουν να ανασυνθέσουν το πρόσωπο της γυναίκας, έστω εν μέρει, ούτως ώστε να βοηθήσουν το θύμα της επίθεσης να τη θυμηθεί ή και να την αναγνωρίσει.

Σύμφωνα πάντα τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές ιχνηλατούν τη διαδρομή του οχήματος της γυναίκας, προσπαθούν να βρουν από πού ξεκίνησε αλλά και το σπίτι που μένει.

Σύμφωνα με τις πηγές του κρατικού καναλιού, φαίνεται να έχει κάνει σημαντικά λάθη και τόσο στη διαδρομή που ακολούθησε όσο και κατά την επίθεση στην 33χρονη, λάθη τα οποία η Αστυνομία ελπίζει να εκμεταλλευτεί για να βρει την άκρη του νήματος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχει μπει ο κοινωνικός κύκλος της 34χρονης, προκειμένου να εντοπιστεί η μαυροφορεμένη δράστης που καταζητείται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ