Γαλλία: Πυροβολισμοί σε επαγγελματικό meeting – Τρεις νεκροί και ένας τραυματίας

Γαλλία: Πυροβολισμοί σε επαγγελματικό meeting – Τρεις νεκροί και ένας τραυματίας

Άνδρας εισέβαλε σε επαγγελματικό meeting στα γραφεία εταιρείας στη δυτική Γαλλία και άνοιξε πυρ σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους, ενώ ο ίδιος αυτοτραυματίστηκε.

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας τραυματίστηκε στη δυτική Γαλλία, όταν ένας άνδρας άνοιξε πυρ κατά τη διάρκεια επαγγελματικού meeting.

Σύμφωνα με το CNN, η αστυνομία είπε πως το κίνητρο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο υπήρχε επαγγελματική σύνδεση του δράστη με την εταιρεία στην οποία έγινε το περιστατικό.

«Το περιστατικό συνέβη στα γραφεία της εταιρείας, ένας υπάλληλος – του οποίου η θέση παραμένει για την ώρα ασαφής – εισέβαλε στη διοικητική πτέρυγα και μπήκε σε ένα δωμάτιο όπου εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη ένα εταιρικό meeting», ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Αφού πυροβόλησε εν ψυχρώ τρία άτομα, ο δράστης έστρεψε στη συνέχεια το όπλο στον εαυτό και αυτοτραυματίστηκε.

Τριάντα αξιωματικοί έσπευσαν στη σκηνή της τριπλής ανθρωποκτονίας και διεξάγεται έρευνα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Είχε κριθεί ακατάλληλος
«Ήταν σε άδεια εργασίας και προφανώς είχε κηρυχθεί ακατάλληλος για να συνεχίσει να εργάζεται. Δεν ξέρουμε ακριβώς για ποιο λόγο. Μπορεί να είναι απλώς ένας παράγοντας που να συνετέλεσε, είναι ένα ενδιαφέρον στοιχείο αλλά όλα παραμένουν ανοικτά», δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

«Εξ όσων γνωρίζουμε μέχρι αυτήν την ώρα, θα μπορούσε να σχετίζεται με κάποια ερωτική σχέση ή να είναι πράξη τρέλας ενός διαταραγμένου ατόμου», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ