Δολοφονία Φλόιντ : Διαζύγιο ζήτησε η σύζυγος του αστυνομικού-δολοφόνου Ντέρεκ Τσόβιν

Δολοφονία Φλόιντ : Διαζύγιο ζήτησε η σύζυγος του αστυνομικού-δολοφόνου Ντέρεκ Τσόβιν

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της βρετανικής tabloid Daily Mail, αίτηση διαζυγίου κατέθεσε επισήμως η Κέλι Τσόβιν, σύζυγος του αστυνομικού Ντέρεκ Τσόβιν, ο οποίος σκότωσε τον αφροαμερικανό Τζορτζ Φλόιντ

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της βρετανικής tabloid Daily Mail, αίτηση διαζυγίου κατέθεσε επισήμως η Κέλι Τσόβιν, σύζυγος του αστυνομικού Ντέρεκ Τσόβιν, ο οποίος σκότωσε τον αφροαμερικανό Τζορτζ Φλόιντ.

Αυτό συνέβη, όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, μόλις έγινε γνωστό ότι απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον του συζύγου της για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Ο 44χρονος Ντέρεκ Τσόβιν, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της δολοφονίας και της ανθρωποκτονίας σε τρίτο βαθμό, ενώ ορίστηκε εγγύηση 500.000 δολαρίων.

Ο λευκός αστυνομικός, ο οποίος δολοφόνησε τον Τζορτζ Φλόιντ έχοντας το γόνατό του πάνω στο λαιμό του άτυχου άνδρα επί 8 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα, συνελήφθη ύστερα από ένα τριήμερο διαδηλώσεων και ταραχών σε διάφορα σημεία των ΗΠΑ.

Η Κέλι Τσόβιν, σύζυγος του Ντέρεκ Τσόβιν από το 2010, ζήτησε από όλους να σεβαστούν τόσο τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον τέως σύζυγό της όσο και τους ηλικιωμένους γονείς της.

Η ίδια, παιδί προσφύγων που έφθασαν στις Ηνωμένες Πολιτείες από το Λάος, είχε κατακτήσει τον τίτλο της Μις Μινεσότα το 2009, ενώ πλέον ασχολείται με το real estate.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ