Επίθεση με βιτριόλι: Κρίσιμη ημέρα για την υπόθεση – Κοντά στην ταυτοποίηση της «μαυροφορεμένης»

Επίθεση με βιτριόλι: Κρίσιμη ημέρα για την υπόθεση – Κοντά στην ταυτοποίηση της «μαυροφορεμένης»

Οι Αρχές φαίνεται ότι βρίσκονται όλο και πιο κοντά στα ίχνη της γυναίκας, η οποία περιέλουσε με βιτριόλι την 34χρονη στην πολυκατοικία, της εταιρείας όπου εργάζεται

Tη Δευτέρα άνδρες της ασφάλειας θα επισκεφτούν την Ιωάννα στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται προκειμένου να της δείξουν την εικόνα της γυναίκας που εκτιμούν πως της επιτέθηκε. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που η άτυχη κοπέλα θα… αντικρίσει εκείνη που της άλλαξε για πάντα τη ζωή.

Οι Αρχές φαίνεται ότι βρίσκονται όλο και πιο κοντά στα ίχνη της γυναίκας, η οποία περιέλουσε με βιτριόλι την 34χρονη στην πολυκατοικία, της εταιρείας όπου εργάζεται.

Οι έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη χρησιμοποιούν όλα τα μέσα προκειμένου να βρεθεί η δράστις. Τόσο με την ανάλυση των βίντεο από την ημέρα της επίθεσης, όσο και με μαρτυρίες.

Η ΕΛ.ΑΣ εστίασε αρχικά το ενδιαφέρον της στη μαρτυρία του 30χρονου πρώην συντρόφου της 34χρονης, με τον οποίο χώρισε πέντε μέρες πριν από την επίθεση με το βιτριόλι, και μάλιστα είχαν καβγαδίσει.

Η μαρτυρία του 30χρονου
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής», ο 30χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η προστριβή τους ξεκίνησε, διότι ανακάλυψε ένα ηλεκτρονικό αρχείο, το οποίο αποκάλυπτε, κατά τη γνώμη του, μία άλλη επαφή που είχε η 34χρονη με άτομο που εργαζόταν σε ιδιωτικό κατάστημα και ήταν σύζυγος γυναίκας από το στενό πριβάλλον της.

Η ΕΛ.ΑΣ εστίασε το ενδιαφέρον της σε αυτή τη διένεξη και στα 3-4 πρόσωπα, τα οποία εμπλέκονται σε αυτή, τα οποία όμως παρουσίασαν άλλοθι. Και το ίδιο το θύμα, όμως ανέφερε ότι «σε καμία περίπτωση η επίθεση εναντίον της δεν οφείλεται σε αυτή τη διαμάχη». Στην αναφερόμενη, δε, επαφή της με τον ιδιωτικό υπάλληλο μίλησε για «ανύπαρκτη υπόθεση».

Οι κινήσεις της «μαυροφορεμένης»
Την ίδια στιγμή, αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία ενός καταστηματάρχη της Καλλιθέας, ο οποίος περιγράφει το πρόσωπο της «μαυροφορεμένης» γυναίκας που είδε, σύμφωνα με την Real News.

«Έστρεψα το βλέμμα μου αντίθετα και είδα μια γυναίκα να απομακρύνεται. Η «φυγή» της δεν κολλούσε με τον χαμό και τις κραυγές που εξελίσσονταν γύρω μας. Έτρεξα και την πρόλαβα. «Σταμάτα εδώ» της είπα και την άγγιξα. Δεν φοβήθηκε καθόλου, που κάποιος άγνωστος την άγγιξε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είχε ψυχρό βλέμμα. Φορούσε μαύρο παντελόνι, ένα γυναικείο πόλο, μάσκα προσώπου και τσάντα στον ώμο. Εγώ είμαι 1,78 ύψος και εκείνη την υπολογίζω στο 1,67. Είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια. Ναι θα την αναγνώριζα ξανά» πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ