Επίθεση με βιτριόλι: Ραγδαίες εξελίξεις και ενδεχόμενο για δύο δράστιδες

Επίθεση με βιτριόλι: Ραγδαίες εξελίξεις και ενδεχόμενο για δύο δράστιδες

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι άλλη γυναίκα η ηθική αυτουργός και άλλη η φυσική αυτουργός.

Ραγδαίες οι εξελίξεις με την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το άρθρο του Γιάννη Σουλιώτη και την Καθημερινή, τρία είναι τα στοιχεία-«κλειδιά» στα οποία εστιάζουν οι αρχές.

Το πρώτο είναι η μαρτυρία οδηγού ταξί, που χρησιμοποίησε η δράστις για φτάσει στο σημείο που έγινε η επίθεση. Το δεύτερο είναι η τηλεφωνική επικοινωνία της δράστιδος με την εταιρεία ταξί και το τρίτο είναι το κινητό της τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τον οδηγό ταξί, η δράστις ζήτησε από την εταιρεία να μισθώσει το ταξί για περισσότερες από μια μέρες. Αυτό που εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές είναι το ενδεχόμενο η δράστιδα να είχε κάνει έρευνα πριν την επίθεση.

Η δράστις κάλεσε την εταιρεία ταξί και συνεννοήθηκε το ταξί να την περιμένει κάθε πρωί σε απόσταση αναπνοής από την εταιρεία που εργαζόταν η 34χρονη. Ο οδηγός ταξί στην κατάθεσή του είπε πως η γυναίκα αυτή καθόταν πάντα πίσω από τη θέση του με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά της, επομένως δεν θα μπορούσε να την αναγνωρίσει.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει στην άρση του απορρήτου του τηλεφώνου και εντόπισαν ότι οι κλήσεις της δράστιδος έχουν γίνει με κάρτα. Συνεπώς, έχουν στρέψει τις έρευνές τους στα σημεία που υπάρχουν καρτοτηλέφωνα στην περιοχή και αναζητούν εικόνες από κάμερες ασφαλείας.

Επίσης, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι άλλη γυναίκα η ηθική αυτουργός και άλλη η φυσική αυτουργός.

Ο κ. Μπαλάσκας μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε πως στην συγκεκριμένη υπόθεση ανακύπτουν συνέχεια επαγγελματικά στοιχεία. Ωστόσο, εκτιμά ότι είναι πολύ κοντά στη λύση του παζλ.

Αστυνομικοί μίλησαν με την 34χρονη και έχουν εστιάσει σε συγκεκριμένο κύκλο υπόπτων.

Ο επαγγελματισμός αυτής της πράξης και ο τρόπος που η δράστις έφυγε χωρίς να αφήσει ίχνος πίσω της, όπως είπε ο κ. Μπαλάσκας, ενισχύει το ενδεχόμενο να είναι δύο διαφορετικές γυναίκες που έκαναν το έγκλημα. Η μία ως ηθική αυτουργός και η δεύτερη ως εκτελεστικό όργανο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ