Στέφεν Τζάκσον: «Θέλω 30 λεπτά με τους αστυνομικούς που σκότωσαν τον Φλόιντ»

Στέφεν Τζάκσον: «Θέλω 30 λεπτά με τους αστυνομικούς που σκότωσαν τον Φλόιντ»

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε ο παλαίμαχος ΝΒΑερ ερωτώμενος για το τι θα έκανε αν βρισκόταν κοντά στους αστυνομικούς που σκότωσαν τον αδελφικό του φίλο.

Η ένταση στις ΗΠΑ δύσκολα θα κοπάσει σύντομα μετά την δολοφονία του αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από αστυνoμικούς. Ο κόσμος διαδηλώνει είτε ειρηνικά είτε με ένταση ενάντια των αστυνομικών, ο Ντόναλντ Τραμπ, όπου και να βρίσκεται, απαντά με απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Υπάρχουν και κάποιοι όμως που είναι σε έξαλλη κατάσταση και δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουν αυτήν την τραγική ιστορία, όπως ο παλαίμαχος ΝΒΑερ, Στέφεν Τζάκσον, ο οποίος ήταν και αδελφικός φίλος του Φλόιντ.

Από την πρώτη στιγμή στην πρώτη γραμμή των διαδηλώσεων. Μάλιστα αίσθηση είχε προκαλέσει η στιγμή όταν είχε στις πλάτες του την κόρη του αδικοχαμένου φίλου του, την Τζιάννα, η οποία τόνιζε με υπερηφάνεια ότι ο πατέρας της άλλαξε τον κόσμο!

Ο Τζάκσον αυτές τις μέρες απασχολεί τα media αφού από την πρώτη στιγμή έδειξε την οργή του για την απαράδεκτη ενέργεια των αστυνομικών που ήταν και η αιτία του θανάτου του Φλόιντ. Όταν ερωτήθηκε λοιπόν τι θα έκανε εάν είχε μπροστά τους τους ανθρώπους που ευθύνονται για τον χαμό του φίλου του, η απάντησή του ήταν αφοπλιστική.

«Μπορώ να έχω τουλάχιστον 30 λεπτά; Απλώς εγώ και αυτοί. Αυτό θα ζητούσα. Θα είμαι ειλικρινής. Θα ήθελα 30 λεπτά πίσω από κλειστή πόρτα και δεν χρειάζεται να μάθει κανείς τι θα γινόταν» τόνισε ο Τζάκσον που δεν ήθελε να κρυφτεί πίσω από το δαχτυλό του και υποστήριξε πως θα έψαχνε:

«Απαντήσεις. Σίγουρα απαντήσεις, αλλά δεν θα σκόπευα να κάνω ερωτήσεις, απλώς να πάρω απαντήσεις. Όπως πήραν την ζωή του αδελφού μου»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ