Κρήτη: Άνεμος ξεκόλλησε ντεπόζιτο σε καφενείο – Από θαύμα γλίτωσε παρέα

Κρήτη: Άνεμος ξεκόλλησε ντεπόζιτο σε καφενείο – Από θαύμα γλίτωσε παρέα

Οι εικόνες καθηλώνουν. Το βίντεο ντοκουμέντο από καφενείο της Κρήτης, δείχνει τον τρόπο που σώθηκαν πέντε φίλοι και συνάδελφοι από βέβαιο θάνατο.

Από θαύμα γλίτωσαν πέντε φίλοι στο χωριό Κρούσωνας της Κρήτης όταν δυνατός άνεμος ξεκόλλησε ντεπόζιτο το οποίο προσγειώθηκε στο τραπέζι του καφενείου στο οποίο κάθονταν.

Οι εικόνες καθηλώνουν. Το βίντεο ντοκουμέντο από καφενείο της Κρήτης, δείχνει τον τρόπο που σώθηκαν πέντε φίλοι και συνάδελφοι από βέβαιο θάνατο. Για κλάσματα του δευτερολέπτου. Για λίγα εκατοστά. Όταν ένα ντεπόζιτο έφυγε λόγω των ισχυρών ανέμων από ταράτσα σπιτιού και προσγειώθηκε στο τραπέζι που κάθονταν…

Το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας κόβει την ανάσα. Οι πέντε φίλοι συζητούν όταν ξαφνικά βλέπουμε το πρώτο κεφάλι που γυρίζει δεξιά. Προς το σημείο που έρχεται το ντεπόζιτο…

Οι δύο τελευταίοι της παρέας δεν έχουν προλάβει να απομακρυνθούν, όμως το ντεπόζιτο για καλή τους τύχη έσκασε ανάμεσά τους…

Στο σημείο επικρατεί αναστάτωση. Το σοκ για τους πρωταγωνιστές των εικόνων διαδέχεται η ανακούφιση. Όλοι τους ξέρουν ότι σώθηκαν επειδή άκουσαν το θόρυβο και δεν παρέμειναν στις θέσεις τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε καφενείο στον Κρούσωνα. Οι πέντε άντρες που γλίτωσαν από του Χάρου τα δόντια είναι μέλη συνεργείου που περίμεναν να περάσει η ώρα για να πιάσουν δουλειά.

Όλα έγιναν το πρωί του περασμένου Σαββάτου, την ώρα που οι νοτιάδες σάρωναν την περιοχή. Το ντεπόζιτο έφυγε από τη θέση που βρισκόταν και για λίγα εκατοστά λίγο έλειψε να σημειωθεί μια αδιανόητη τραγωδία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ