Μαφιόζικη επίθεση στη Ζάκυνθο: Πώς ενήργησαν οι fake αστυνομικοί – Ποια είναι τα θύματα

Μαφιόζικη επίθεση στη Ζάκυνθο: Πώς ενήργησαν οι fake αστυνομικοί – Ποια είναι τα θύματα

Στην αναζήτηση τόσο των δραστών, όσο και του κινήτρου πίσω από την μαφιόζικη επίθεση στη Ζάκυνθο το μεσημέρι της Τρίτης βρίσκονται οι αρχές

Στην αναζήτηση τόσο των δραστών, όσο και του κινήτρου πίσω από την μαφιόζικη επίθεση στη Ζάκυνθο το μεσημέρι της Τρίτης βρίσκονται οι αρχές.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει, μέχρι στιγμής, γνωστά άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα και ήταν -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- ντυμένοι αστυνομικοί πυροβόλησαν ζευγάρι και σκότωσαν τη γυναίκα, ενώ σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται και ο άνδρας της.

Φορούσαν στολές αστυνομικών
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δυο δράστες φορούσαν στολές αστυνομικών με κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα και πλησίασαν με μοτοσικλέτα το ζευγάρι, το οποίο επίσης επέβαινε σε μηχανή.

Ξαφνικά, χωρίς να προηγηθεί κάποια συνομιλία, άρχισαν να πυροβολούν προς το μέρος τους με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να βρει ακαριαίο θάνατο. Αμέσως μετά, οι δυο ένοπλοι έσπευσαν να εξαφανιστούν και βρίσκεται σε εξέλιξη εκτεταμένη επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων για τον εντοπισμό τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ