Επίθεση με βιτριόλι: Τα ξεχασμένα σημειώματα της 35χρονης – Το σοκ των συγγενών και τα… δύο πρόσωπα

Επίθεση με βιτριόλι: Τα ξεχασμένα σημειώματα της 35χρονης – Το σοκ των συγγενών και τα… δύο πρόσωπα

Σημειώσεις γεμάτες απειλές και ασυναρτησίες. Καταθέσεις στενών συγγενών και φίλων της 35χρονης που βάζουν σε σκέψεις. Διάλογοι στα social media, που πλαισιώνουν την υπόθεση κι ρίχνουν περισσότερο φως

Σημειώσεις γεμάτες απειλές και ασυναρτησίες. Καταθέσεις στενών συγγενών και φίλων της 35χρονης που βάζουν σε σκέψεις. Διάλογοι στα social media, που πλαισιώνουν την υπόθεση κι ρίχνουν περισσότερο φως.

Τα νέα ντοκουμέντα που παρουσιάζει το MEGA, προέρχονται από την αστυνομική έρευνα που συνεχίζεται. Είναι οι σημειώσεις που βρέθηκαν μέσα στο διαμέρισμά της, αμέσως μετά τη σύλληψή της. Χειρόγραφες, με την κάθε μία να έχει και ένα τίτλο. Οι συνειρμοί με το έγκλημα είναι αναπόφευκτοι. Το μυαλό της είναι θολωμένο κ σε πολλά σημεία δεν βγαίνει νόημα. Η κατηγορούμενη γράφει για έναν άντρα που έχει στο μυαλό της και θέλει να κρατήσει κοντά της.

«Με αυτόν πορεύομαι. Ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει, κάποια του κολλάει, αλλά δεν κάνει κάτι. Έχουν »κρατήσεις» τα χαρτιά του. Θα μεσολαβήσει άλλος άντρας, θα το μάθει και θα γίνει κολλιτσίδα μου. Μετά θα ρολάρει και θα χωρίσουμε κάποια στιγμή».

Είναι η εποχή που η 35χρονη ανταλλάσσει μηνύματα με την άτυχη Ιωάννα. Η εποχή που δεν σταματάει να την ευχαριστεί, επειδή η άτυχη ιδιωτική υπάλληλος έχει δεχτεί να μην έχει την οποιαδήποτε επαφή με τον 40χρονο. Μέσα στο σπίτι της, οι χειρόγραφες και ασυνάρτητες σημειώσεις για εκείνον συνεχίζονται.

«Σκέφτεται κάποια πράγματα, εγώ θα κάνω αλλαγές και θα απομακρυνθώ. Λόγω απόστασης πεσμένος συναισθηματικά. Θα αντιμετωπίσει θέμα υγείας μαμά. Εκεί που θέλει να με δει, μπλοκάρει…».

Σε κατάσταση σοκ συγγενείς και φίλοι της 35χρονης
Συγγενείς και φίλοι τόσο της Ιωάννας όσο και της 35χρονης, «έχασαν» όπως δηλώνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, με τις αποκαλύψεις.

Οι σημειώσεις, οι διάλογοι και το βαθύ σκοτάδι στο μυαλό της κατηγορούμενης, δεν είχαν γίνει αντιληπτά ούτε από τους ανθρώπους που την έβλεπαν και τη ζούσαν ανά μεγάλα χρονικά διαστήματα. Όπως η αδερφή της, που κλήθηκε για κατάθεση στην αστυνομία.

Την ίδια έκπληξη αισθάνθηκαν και οι στενές φίλες της 35χρονης. Μία από αυτές, στη χειρόγραφη κατάθεσή της στην αστυνομία, ανέφερε: «γνωρίζω την … ή κάνουμε παρέα 3 χρόνια. Έχουμε κοινή καταγωγή. Έπεσα από τα σύννεφα».

Τα «δύο» πρόσωπα της 35χρονης
Μπροστά στους φίλους και τους συγγενείς ένας άνθρωπος που έδειχνε φυσιολογικός. Μέσα στο σπίτι της μια γυναίκα γεμάτη εμμονές που γίνεται επικίνδυνη. Εκεί καταλήγουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

Την ίδια εποχή στο Facebook τα μηνύματα αγάπης που στέλνει στην Ιωάννα, μόνο θολά και ασυνάρτητα δεν είναι Για πρώτη φορά, το LIVE NEWS αποκαλύπτει πώς ζήτησε από την Ιωάννα να διαγράψει τον 40χρονο από φίλο της.

Κατηγορούμενη: «Παίζει πολύ καιρό το στόρι με αυτόν αν θέλεις φυσικά διέγραψέ τον και θα τον φτιάξω εγώ».

Ιωάννα: «Κοίτα, εμένα δεν με έχει ενοχλήσει για να τον διαγράψω».

Είναι η εποχή που η παρακολούθηση της Ιωάννας έχει ξεκινήσει και μαζί η αντίστροφη μέτρηση για την επίθεση. Η άτυχη ιδιωτική υπάλληλος κυκλώνεται από παντού και είναι αδύνατον να γλιτώσει. Τα χαρτιά και τα φλιτζάνια, που όπως φαίνεται γεμίζουν το μυαλό της 35χρονης, κάνουν τα πράγματα ακόμα πιο επικίνδυνα.

Τι «έδειξε» το κινητό της 35χρονης
Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα, στο κινητό της δράστιδος έχουν βρεθεί δύο εφαρμογές απομακρυσμένης παρακολούθησης, μέσω των οποίων ήλεγχε τη θέση της 34χρονης Ιωάννας.

Οι αποκαλύψεις για την επίθεση που συντάραξε τη χώρα συνεχίζονται και πλέον «φωτίζουν» όλα τα κομμάτια στο παζλ που μέχρι και πριν από λίγες μέρες έλειπαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ