Συγκλονίζει η νέα υπόθεση ψευτογιατρού : Δεκάδες τα θύματά της – Πώς τους εξαπατούσε

Συγκλονίζει η νέα υπόθεση ψευτογιατρού : Δεκάδες τα θύματά της – Πώς τους εξαπατούσε

Η εν λόγω γυναίκα παρουσιαζόταν ως σωτήρας σε ανθρώπους που ήρθαν αντιμέτωποι με τον καρκίνο

Στη νέα υπόθεση εξαπάτησης ασθενών, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA, με πρωταγωνίστρια γυναίκα που υποδυόταν τη γιατρό και εκμεταλλευόταν πρόσωπα που έπασχαν από βαριά νοσήματα στη Βόρεια Ελλάδα, όπως καταγγέλλεται, η γυναίκα ήταν πρώην δημοτική σύμβουλός σε μεγάλο δήμο της Δυτικής Θεσσαλονίκης και παρουσιαζόταν στα θύματά της ως ιατροδικαστής.

Η εν λόγω γυναίκα παρουσιαζόταν ως σωτήρας σε ανθρώπους που ήρθαν αντιμέτωποι με τον καρκίνο. Έκανε τον ενδιάμεσο στα ανυποψίαστα θύματα της για να λάβουν όπως ισχυριζόταν τα «γνήσια φάρμακα» της χημειοθεραπείας, αλλά και για να επισπεύσει γονιδιακές εξετάσεις που θα καθόριζαν τον τύπου του καρκίνου που έπασχε ο καθένας.

Αδίστακτη ακόμη και με φίλους της

Ένα από τα πρώτα θύματα της η σύζυγος του κ. Τάσου Αποστολίδη. Η περιπέτειά τους ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2016 όταν γίνεται διάγνωση καρκίνου του μαστού.

Τότε η φίλη και κουμπάρα τους που έχει παρουσιαστεί ως ιατροδικαστής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει να λάβουν το δυσεύρετο κοκτέιλ χημειοθεραπείας που θα έσωζε τη ζωή της.

«Μας έπεισε ότι εμείς θα περνάμε τα φάρμακα γνήσια… αλλά να μην ρωτήσουμε τον γιατρό απλά πρέπει να τον πληρώσουμε» λέει.

Στο Θεαγένειο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η 45χρονη για να ξεκινήσει τις χημειοθεραπείες ο κ. Αποστολίδης αντιλαμβάνεται ότι όλοι στον θάλαμο κάνουν το ίδιο σχήμα χημειοθεραπείας.

«Καλά ρε κουμπάρα όλοι παίρνουμε το ίδιο τι γίνεται; Τα βάζουν με σύριγγα για να μην το καταλάβουν οι άλλοι… τότε κάτι κατάλαβα και άρχισα να το ψάχνω» συμπληρώνει.

Αιρετή με πλαστή ιδιότητα

Ακόμη και οι προεκλογικές κάρτες της έγραφαν επάνω την ψεύτικη ιδιότητα της, με την οποία κατάφερε να ψαρέψει δεκάδες θύματα. Είναι η περίοδος που πέφτει στα δίχτυα της ένα ακόμη θύμα με την ιδιότητα της δημοτικής συμβούλου αυτή τη φορά.

Μια γυναίκα πρόσφατα διαζευγμένη της οποίας της έταξε άδεια ταξί για να εξασφαλίσει ένα εισόδημα για να μεγαλώσει τα παιδιά της.

«Μου έπαιρνε λεφτά για παράβολα… μου έταζε εισόδημα ποιος δεν ήθελε… Έχει κάνει πολλά σε καρκινοπαθείς – έκανε εράνους και έπαιρνε τα λεφτά».

Ο κ. Αποστολίδης όταν κατάλαβε ότι τους εξαπάτησε η γυναίκα μαϊμού ιατροδικαστής έκανε μήνυση. «Υπάρχουν εκατοντάδες θύματα σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Μας πήρε λεφτά – πρέπει να ανοίξουν στόματα».

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καβάλας επέβαλε την ποινή της φυλάκισης 2 ετών βρίσκοντας την ένοχη για το αδίκημα της απάτης, ωστόσο η κατηγορούμενη δεν φυλακίστηκε καθώς άσκησε έφεση.

«Πρέπει να μιλήσουν όλοι – θέλω να τιμωρηθεί… το κάνει πολλά χρόνια» καταλήγει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ