Κορωνοϊός: Ο Μπολσονάρο εκθειάζει την υδροξυχλωροκίνη και δηλώνει υγιής

Κορωνοϊός: Ο Μπολσονάρο εκθειάζει την υδροξυχλωροκίνη και δηλώνει υγιής

Μία ημέρα αφότου διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρο, επιχείρησε να υπερασπιστεί την πολιτική της κυβέρνησής του στο ζήτημα της πανδημίας και ταυτόχρονα εκθείασε την υδροξυχλωροκίνη

Μία ημέρα αφότου διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρο, επιχείρησε να υπερασπιστεί την πολιτική της κυβέρνησής του στο ζήτημα της πανδημίας και ταυτόχρονα εκθείασε την υδροξυχλωροκίνη.

Μάλιστα, ανήρτησε φωτογραφία στο Facebook στην οποία τρώει πρωινό, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων: «Για όσους κραυγάζουν κατά της υδροξυχλωροκίνης, αλλά δεν έχουν εναλλακτικές λύσεις, δυστυχώς για αυτούς, τους πληροφορώ ότι είμαι πολύ καλά με τη χρήση της και με τη χάρη του Θεού, θα ζήσω για πολύ καιρό».

Καμία χώρα στον κόσμο δεν έχει κάνει τόσα όσα η Βραζιλία. Διατηρούμε ζωές και θέσεις εργασίας χωρίς να σπέρνουμε τον πανικό, που οδηγεί επίσης σε οικονομική κατάρρευση και θανάτους. Πάντα έλεγα ότι η καταπολέμηση του ιού δεν θα μπορούσε να έχει παρενέργειες χειρότερες από τον ίδιο τον ιό» πρόσθεσε.

Η ανάρτηση του Μπολσονάρο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ