Παναθηναϊκός – Ποιος Χεζόνια; Ο Νεμάνια

Παναθηναϊκός – Ποιος Χεζόνια; Ο Νεμάνια

Ο Σέρβος σταρ έμεινε στον Παναθηναϊκό, μοιράζοντας... απαντήσεις.

Ο Παναθηναϊκός… άλωσε το ΣΕΦ, δείχνοντας πως η φανέλα του είναι πολύ βαριά. Οι «πράσινοι» αν και βρέθηκαν στο -14 (59-45, 29΄), κατάφεραν να γυρίσουν… τούμπα το ματς, πανηγυρίζοντας ένα μεγάλο διπλό στην έδρα του Ολυμπιακού.

Αναμφίβολα, ο παίκτης που σήμανε την αντεπίθεση, βάφοντας και στο τέλος πράσινο το ντέρμπι, ήταν ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ έκανε… παπάδες στο ΣΕΦ και με κρίσιμα τρίποντα, χάρισε το ροζ φύλλο του αγώνα στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Ουσιαστικά, ο Νεμάνια απέδειξε για ακόμη μια φορά το πόσο σπουδαίος παίκτης είναι. Ολοκλήρωσε την αναμέτρηση, έχοντας 24 πόντους, κάτι που αποτελεί την κορυφαία επίδοση σκοραρίσματος από παίκτη του Παναθηναϊκού στα τελευταία 35 ματς Πρωταθλήματος στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό. Αυτό το… τρελό στατιστικό του 30χρονου παίκτη λέει από μόνο του πολλά.

Χωρίς φανφάρες και μεγαλοστομίες τύπου Μάριο Χεζόνια, ο Νέντοβιτς έμεινε το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας πως θα είναι δύσκολη η κατάσταση για το τριφύλλι. Έμεινε για να τραβήξει το… κουπί και παρόλο που είχε στα χέρια του προτάσεις με καλύτερες οικονομικές απολαβές.

«Πού αλλού να προτιμήσω να πάω; Η ομάδα αυτή είναι το σπίτι μου, η οικογένειά μου. Δεν είμαι τύπος που παίζει για τα λεφτά. Ήρθα χωρίς να πάρω λεφτά. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο θέμα του συμβολαίου, αλλά αισθάνομαι ότι αυτή είναι η οικογένειά μου, το σπίτι μου, το χρώμα μου, η καρδιά μου. Όλα είναι εδώ»είχε δηλώσει ο Χεζόνια, με τη συνέχεια να είναι γνωστή. Αντιθέτως, ο «Νέντο» δεν πήγε πουθενά, παραμένοντας ο σούπερ σταρ των «πρασίνων».

Κορωνοϊός και τραυματισμοί δεν τον λύγισαν

Ο κορωνοϊός είχε χτυπήσει την… πόρτα και του Νεμάνια Νέντοβιτς, με τον Σέρβο γκαρντ να περνάει πολύ δύσκολη περίοδο. «Ταλαιπωρήθηκα πολύ με τον ιό και ακόμα έχω πρόβλημα φυσικής κατάστασης αλλά όπως και η υπόλοιπη ομάδα νιώθω καλύτερα. Περιμένω τα καλύτερα στο επόμενο διάστημα», είχε δηλώσει ο άσος του Παναθηναϊκού που ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμούς. Ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω, προσφέροντας χθες το βράδυ μια μοναδική παράσταση κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 76-81: Ο Νέντοβιτς «άλωσε» το ΣΕΦ | to10.gr

Ο 30χρονος παίκτης κοιτάζει μόνο τη «δουλειά» που έχει στο παρκέ και τίποτα άλλο. Μακριά από τα φώτα δημοσιότητας και τις δηλώσεις που αποσκοπούν στο λεγόμενο «οπαδιλίκι». Μακριά από τα social media και τις αναρτήσεις. Είναι ένας σούπερ σταρ που έχει τα πόδια στο… έδαφος και μοναδικό μέλημα του αποτελεί η πρόοδος της ομάδας. Η νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του, με τον Νεμάνια Νέντοβιτς να υπενθυμίζει απλά, το πόσο σπουδαίος παίκτης είναι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ