Το αδιανόητο με τον Κώστα Τσιμίκα και η απάντηση στην ερώτηση «πόσο πωλείται»

Το αδιανόητο με τον Κώστα Τσιμίκα και η απάντηση στην ερώτηση «πόσο πωλείται»

Ο Κώστας Τσιμίκας πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Λίβερπουλ και τους έχει τρελάνει όλους στο Νησί με την απόδοση του, ενώ πρόσφατα κατέκτησε και το Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Ο Κώστας Τσιμίκας ζει το όνειρο του με τη φανέλα της Λίβερπουλ στην Αγγλία, τρελαίνοντας κόσμο στο Νησί με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί, τόσο όταν αγωνίζεται στην βασικό σχήμα της ομάδας, είτε περνώντας ως αλλαγή.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι από τους πρώτους στη Λίβερπουλ που πίστεψαν στο ταλέντο και στις ικανότητες του 25χρονου αριστερού αμυντικού και φαίνεται πως όσο περνάει ο καιρός ο Κώστας Τσιμίκας δικαιώνει απόλυτα τον Γερμανό τεχνικό για την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει μέχρι τώρα. Βέβαια και ο πρώην άσου του Ολυμπιακού έχει παλέψει σκληρά για αυτό μέσα από τις προπονήσεις και είναι πάντα προσηλωμένος στον στόχο κάτω από τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού των «Κόκκινων».

Πέρα από την εκτίμηση και την πίστη που του δείχνει ο Γιούργκεν Κλοπ, Κώστας Τσιμίκας είναι και ένα από τα αγαπημένα παιδία της κερκίδας στο Άνφιλντ και φίλαθλοι της Λίβερπουλ φροντίζουν να του το δείχνουν με κάθε δυνατό τρόπο, ωστόσο και ο Έλληνας αμυντικός από την πλευρά κάνει τα πάντα για να ευχαριστεί το κοινό Λίβερπουλ σε κάθε εμφάνιση του.

Ο πρώην αριστερός αμυντικός του Ολυμπιακού μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί συνολικά 19 φορές σε όλες της διοργανώσεις με την φανέλα της Λίβερπουλ και πλέον είναι και κυπελλούχος Αγγλίας με του Reds, καθώς η Λίβερπουλ στον τελικό του Λίγκ Καπ επικράτησε της Τσέλσι στα πέναλτι και κατέκτησε το τρόπαιο. Μπορεί ο Τσιμικάς να μην αγωνίστηκε στον τελικό κόντρα στους Μπλε, ωστόσο είχε σημαντική συνεισφορά στα προηγούμενα παιχνίδια μέχρι να φτάσει η ομάδα στον μεγάλο τελικό.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ βρίσκεται ακόμα μέσα στην διεκδίκηση του τίτλου, καθώς βρίσκεται έξι βαθμούς από την κορυφή, που είναι η Μάντσεστερ Σίτι με 69 βαθμούς, ωστόσο έχει και έναν αγώνα λιγότερο και μπορεί με νίκη να πάει την διαφορά στο μείον τρία και πλέον όλα θα είναι ανοικτά μπορεί μάλιστα ο Κώστας Τσιμίκας να στεφθεί πρωταθλητής Αγγλίας.

Η Λίβερπουλ διεκδικεί όλους τους τίτλους όλων των διοργανώσεων, καθώς βρίσκεται στους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία απέκλεισε την Χάντερσφιλντ και θα είναι επόμενη αντίπαλος των Reds στο δρόμο προς τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Σίγουρα εκτός από το πρωτάθλημα, το οποίο διεκδικεί με αξιώσεις, η Λίβερπουλ απόψε δίνει τη μάχη και για τους «16» του Champions League, καθώς υποδέχεται την Ίντερ, την οποία είχε νικήσει εκτός έδρας με 2-0 στην Ιταλία ψάχνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού με τον Κώστα Τσιμίκα να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για αυτή την κρίσιμη μάχη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σημερινή αντίπαλος της Λίβερπουλ για τους «16» του Champions League το περασμένο καλοκαίρι σε μια προσπάθεια που έκανε για εκτεταμένες αλλαγές στο ρόστερ της είχε ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα, καθώς την πρώτη χρονιά στη Λίβερπουλ δεν είχε πραγματοποιήσει πολλές συμμετοχές και σκέφτηκαν ότι δεν υπολογίζεται από τον Γερμανό τεχνικό, αλλά η απάντηση των Reds άμεση και ξεκάθαρη.

Η Λίβερπουλ έκανε γνωστό στην Ίντερ από την αρχή πως 25χρονος Έλληνας αμυντικός υπολογίζεται κανονικά από τον Γιούργκεν Κλοπ και δεν υπάρχει καμία διάθεση από την ομάδα να πωληθεί ο Τσιμικάς βάζοντας τέλος σε οποία όνειρα είχαν οι Νερατζούρι για να αποκτήσουν τον πρώην αριστερό αμυντικό των ερυθρολεύκων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ