Όταν ο ΠΑΟΚ κάνει… το ακατόρθωτο (vids)

Όταν ο ΠΑΟΚ κάνει… το ακατόρθωτο (vids)

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει... το θαύμα στο Άμστερνταμ και to10.gr σας παρουσιάζει τις «ασπρόμαυρες» υπερβάσεις στην Ευρώπη μακριά από την Τούμπα. Το Λονδίνο, η Φλωρεντία, η Κωνσταντινούπολη και όχι μόνο...

ΠΑΟΚ και Άγιαξ δεν είναι άγνωστοι μεταξύ τους, καθώς ο «δικέφαλος» θα επισκεφτεί το «κάστρο» του «Αίαντα» για τρίτη φορά την τελευταία δεκαετία. Οι προηγούμενες επισκέψεις του, μάλιστα, ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις, έχοντας πάρει ισάριθμες φορές θετικό αποτέλεσμα. Το Άμστερνταμ, όμως, δεν είναι η εξαίρεση.

Ο ΠΑΟΚ, στη σύγχρονη ιστορία του, έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη αρκετές φορές με το θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές του, έχοντας περάσει «αλώβητος» από δύσκολες έδρες. Το «10» θυμάται τις σπουδαιότερες ευρωπαϊκές βραδιές του ΠΑΟΚ εκτός συνόρων:

Άρσεναλ- ΠΑΟΚ 1-1 (1997-1998)

Στις 30 Σεπτεμβρίου του 1997, ο ΠΑΟΚ του Άγγελου Αναστασιάδη ταξίδεψε για τον Α’ γύρο του κυπέλλου UEFA στο «Χάιμπουρι» για την ρεβάνς του νικηφόρου 1-0 της Τούμπας. Λίγοι περίμεναν ότι ο Θεσσαλονικείς θα άντεχαν στο «άντρο» των «κανονιέρηδων» παρά τη νίκη του πρώτου παιχνιδιού με το γκολ του Κώστα Φραντζέσκου. Ο Ντένις Μπέργκαμπ έβαλε την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ μπροστά στο σκορ στο 22’ και η πίεση των γηπεδούχων άρχισε να γίνεται ασφυκτική. Τρία λεπτά πριν το τέλος, όμως, ο Ζήσης Βρύζας με εντυπωσιακό σλάλομ, χόρεψε τον Τόνι Άνταμς και την άμυνα της Άρσεναλ, πέτυχε το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ και έγραψε την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον επόμενο γύρο. Την επόμενη μέρα τον αγγλικό τύπο, κοσμούσαν πρωτοσέλιδα με τίτλο «Zisis the end». Το μέγεθος του επιτεύγματος ήταν τεράστιο, αν αναλογιστούμε ότι οι «κανονιέρηδες» στο τέλος της χρονιάς κατέκτησαν το νταμπλ στην Αγγλία, διαθέτοντας παίκτες όπως ο Βιεϊρά, ο Άνταμς, ο Όβερμανς, ο Ανελκά και ο Μπέργκαμπ.

Άρσεναλ: Σίμαν, Ντίξον, Γουίντενμπερν, Βιεϊρά, Μπουλντ, Άνταμς, Ράιτ, Μπέργκαμπ, Οβερμαρς (74′ Πλατ), Πάρλουρ (86′ Ανελκά), Πετί

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Ολιβάρες, Τασσιόπουλος, Κολομπούρδας (81′ Καπετανόπουλος), Ζαφειρίου (33′ Σιδηρόπουλος), Ζαγοράκης, Φρατζέσκος (89′ Ζουμπούλης), Βρύζας, Βελής, Νάγκμπε, Τουρσουνίδης

 

Μπενφίκα- ΠΑΟΚ 1-2 (4-1 πεν.) / (1999-2000)

Για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου UEFA, o ΠΑΟΚ, ήρθε αντιμέτωπος με την Μπενφίκα του Γιουπ Χάινκες. Στο πρώτο ματς της Τούμπας οι Λουζιτανοί νίκησαν 2-1 με γκολ του μετέπειτα παίκτη του Άρη, Ρονάλντο Γκιάρο, στις καθυστερήσεις. Στον επαναληπτικό, οι «αετοί» της Λισαβόνας προηγήθηκαν 1-0 με τον Κανραούροφ στο 25’ και έδειξαν να «καθαρίζουν» την πρόκριση. Ο «δικέφαλος» του Άρι Χααν, όμως απάντησε με δύο γκολ των Μαραγκού και Σαμπρί, πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου αγώνα και να στέλνει το παιχνίδι στην παράταση και έπειτα στα πέναλτι. Εκεί οι Φρούσος και Μαχαιρίδης αστόχησαν, με την Μπενφίκα του Νούνο Γκόμες, του Μανίς και του Πομπόρσκι να προχωρά στον επόμενο γύρο. Κάπως έτσι χάθηκε μια «μυθική» ανατροπή και πρόκριση, αλλά έμεινε η μεγάλη νίκη.

Μπενφίκα: Ένκε, Αντράντε (83′ Ελ Χαλέζ), Μαδέιρα, Ρονάλντο, Ρόχας, Καλάδο, Πομπόρσκι (72′ Τσάνο), Κανταούροφ, Μπάστο (62′ Μανίς), Ζοάο Πίντο, Γκόμες

ΠΑΟΚ: Κόβιτς, Μπάντοβιτς, Βενετίδης, Ντόλμπεργκ, Νάγκμπε, Μαραγκός, Βρύζας (74′ Καραδήμος), Σάμπρι (79′ Κωνσταντινίδης), Καφές, Μαχαιρίδης, Βαλένσια (90+1′ Φρούσος)

 

Άγιαξ- ΠΑΟΚ 1-1 (2010-2011)

Ο ΠΑΟΚ μέσω της πρώτης θέσης στα ελληνικά πλέι-οφ, κέρδισε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον Γ’ προκριματικό γύρο του, κλήθηκε να ξεπεράσει το υψηλό εμπόδιο του Άγιαξ,  προκειμένου να μπει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ο «Αίαντας» είχε στη σύνθεσή του παίκτες παγκοσμίου κλάσης, όπως οι Σουάρες, Έρικσεν, Ντε Γιονγκ, Βερτόνγκεν, Αλντεβάιρελντ και Στεκέλενμπουργκ. Το ταξίδι στην «Amsterdam Arena» προμηνυόταν δύσκολο, με τον «Αίαντα» να προηγείται στο σκορ μόλις 12 λεπτά μετά την έναρξη, με γκολ του Σουάρες. Ο ΠΑΟΚ του Παύλου Δερμιτζάκη, όμως, αφού γλίτωσε αρκετές φορές ένα δεύτερο γκολ, βρήκε το «πολυπόθητο» εκτός έδρας γκολ, με πλασέ του Βλάνταν Ίβιτς στο 73’. Ο Σέρβος μάλιστα λίγο πριν σκοράρει είχε ζητήσει αλλαγή, καθώς είχε τραυματιστεί. Το τελικό 1-1 ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα ενόψει ρεβάνς, αλλά στην Τούμπα οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 3-3, με την ομάδα του Μάρτιν Γιολ να κερδίζει την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Άγιαξ (Μάρτιν Γιολ): Στεκέλεμπουργκ , Φαν Ντερ Βιλ , Φερτόνγκεν, Αλντερβάιρελντ, Ανίτα, Ενόχ, Λίντγκρεν (62′ Ντε Τσέουβ), Εμάνουελσον (78′ Σαρπόνγκ), Ντε Γιονγκ, Σουλεϊμάνι (66′ Ερικσεν), Σουάρες.
ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης): Χαλκιάς (15′ λ. τρ. Κρέσιτς), Μπουσαϊντι, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Βιτόλο, Γκαρσία, Ιβιτς (75′ Φωτάκης), Βιεϊρίνια, Σορλέν, Σαλπιγγίδης (90’+ Παπάζογλου)

https://www.youtube.com/watch?v=kI9B3439Dcw

 

Φενέρμπαχτσε- ΠΑΟΚ 1-1 (2010-2011)

Μπορεί να χάθηκε η πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά ο ΠΑΟΚ θα είχε άλλη μια ευκαιρία να συνεχίσει στην Ευρώπη, μέσω του Europa League. Το εμπόδιο αυτή τη φορά, ήταν η Φενέρμπαχτσε των πολλών εκατομμυρίων. Στο πρώτο παιχνίδι οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη επικράτησαν με 1-0, αλλά η ρεβάνς του «Σουκρού Σαράτζογλου» αποδείχτηκε δραματική. Η τουρκική ομάδα προηγήθηκε με γκολ του Εμρέ στο 50’ και πίεσε αφόρητα για το γκολ της πρόκρισης. Ο «δικέφαλος» πέρασε «φουρτούνες», αλλά έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί, η «χρυσή» αλλαγή του Δερμιτζάκη, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, σκόραρε στο 102’ και μπήκε μια για πάντα στις καρδιές των οπαδών του ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς απέκλεισαν τους Τούρκους και προκρίθηκαν σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από πέντε χρόνια.

Φενέρμπαχτσε : Ντεμιρέλ, Λουγκάνο, Εμρέ (75′ Σελτσούκ), Νιανγκ, Άλεξ, Στοχ, Κριστιάν (106′ Ουνάλ), Αντρέ Σάντος, Τοπούζ (91′ Χουρματσί), Μπίλιτσα, Γιονούλ

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μπουσαϊντί (75′ Σνάουτσνέρ), Κοντρέρας, Μαλεζάς, Λίνο, Γκαρσία, Σορλέν, Φωτάκης (91′ Κουτσιανικούλης), Βιεϊρίνια, Φιλομένο (83′ Μουσλίμοβιτς), Σαλπιγγίδης

 

Ντιναμό Ζάγκρεμπ- ΠΑΟΚ 0-1 (2010-2011)

Στους ομίλους του Europa League της ίδιας χρονιάς, ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε σε όμιλο με τις Βιγιαρεάλ, Κλαμπ Μπριζ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Αντίπαλός του μέχρι την τελευταία αγωνιστική, για την δεύτερη θέση, ήταν οι Κροάτες. Στις 16 Δεκεμβρίου του 2010, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στο «παγωμένο» Μαξιμίρ, έχοντας περιθώριο για δύο αποτελέσματα, καθώς προκρινόταν και με ισοπαλία. Το κλίμα «πολεμικό», ενώ η κατάσταση ξέφυγε με την επίθεση των οπαδών της Ντιναμό στο πούλμαν οπαδών του ΠΑΟΚ. Οι Κροάτες έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι παίκτες του Μάκη Χάβου δεν δέχτηκαν γκολ. Στο δεύτερο μέρος, η ελληνική ομάδα ανέκτησε την ψυχραιμία της και σε μια ιδανική αντεπίθεση στο 59’ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σκόραρε, κάνοντας το 0-1. Το αποτέλεσμα έμεινε μέχρι το τέλος, σφραγίζοντας την πρόκριση του «Δικεφάλου» στους «32» του Europa League.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Χαλίλχοτζιτς): Κελάβα, Καλέγιο (59’ Ρουκάβινα), Αντέμι (67′ Σλέπιτσκα), Ετο (75′ Κράμαριτς), Σαμίρ, Τόμετσακ, Μπάντελ, Μπάρμπαριτς, Μπεκιράι, Κουφρέ, Τονέλ

ΠΑΟΚ (Χάβος): Χαλκιάς, Μπουσαϊντί, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (68′ Ελ Ζαρ), Κοντρέρας, Φωτάκης (90′ Μπαλάφας), Βιεϊρίνια, Σνάουτσνερ, Αθανασιάδης (82′ Φιλομένο).

 

Τότεναμ- ΠΑΟΚ 1-2 (2011-2012)

Ο ΠΑΟΚ στις 30 Νοεμβρίου του 2011, ταξίδεψε στο βόρειο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Τότεναμ για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι, πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό, με τα γκολ των Σαλπιγγίδη στο 6’ και Αθανασιάδη στο 14’. Τα «σπιρούνια» μείωσαν με πέναλτι του Μόντριτς στο 39’, έπειτα από μια λάθος απόφαση του Ολλανδού διαιτητή Νάιχαους, στην οποία αποβλήθηκε ο 17χρονος τότε, Κώστας Σταφυλίδης. Ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει, παίζοντας μαζική άμυνα σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα του Χάρι Ρέντναπ να πιέζει για την ισοφάριση. Ο «δικέφαλος» κράτησε με «νύχια και με δόντια» το υπέρ του 1-2 και «κλείδωσε» την πρόκριση για δεύτερη σερί χρονιά στους «32» του Europa League, παίρνοντας και την πρωτιά του ομίλου. Η Τότεναμ των Γκαλάς, Μόντριτς και Μπέιλ μεταξύ άλλων, από την μεριά της, τερμάτισε τρίτη και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Η νίκη του ΠΑΟΚ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», ήταν μία από τις σπουδαιότερες βραδιές ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.

Τότεναμ (Ρέντναπ): Γκόμεζ, Τσόρλουκα, Γκαλάς, Μπασόνγκ, Ρόουζ (Μπέιλ 69′), Λίβερμορ, Πίεναρ (Ουόκερ 67′), Μόντριτς, Λένον, Κέιν (Φαλκέ 71′), Ντεφόου.

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Έτο, Μαλεζάς, Κοντρέρας (Τσιρίλο 81′), Σταφυλίδης, Γκαρσία, Φωτάκης, Λαζάρ (Αρίας 84′), Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης (Σνάουτσνερ 62′), Αθανασιάδης.

 

Σάλκε- ΠΑΟΚ 1-1 (2013-2014)

Τον Αύγουστο του 2013, ο ΠΑΟΚ για τα πλέι- οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, κλήθηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σάλκε. Προπονητής του ΠΑΟΚ, ο πρώην τεχνικός των «βασιλικών μπλε», Χουμπ Στέφενς. Η Σάλκε διέθετε «αστέρια», όπως οι Ντράξλερ, Γκορέτσκα, Χέβεντες, Κολάσινατς, Φαρφάν και Χούντελαρ, με την αποστολή του «δικεφάλου» να είναι αρκετά δύσκολη. Οι Γερμανοί προηγήθηκαν στο 32ο λεπτό με γκολ του Φαρφάν, αλλά οι Θεσσαλονικείς αντέδρασαν. Μετά από ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, ισοφάρισαν με ένα εκπληκτικό γκολ του Στοχ εκτός περιοχής. Το τελικό 1-1 θεωρήθηκε μεγάλη επιτυχία, αλλά στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να διαφυλάξει το υπέρ του αποτέλεσμα και παρά την μεγάλη προσπάθεια, ηττήθηκε με 3-2. Με αυτό τον τρόπο πήγε «στράφι» η μεγάλη εμφάνιση στην «Veltins Arena».

ΣΑΛΚΕ: Χίλντεμπραντ, Ουτσίντα, Ματίπ, Χέβεντες, Φουχς, Χέγκερ (77′ Γκορέτσκα), Τζόουνς, Φαρφάν (87′ Πούκι), Μέγιερ (69′ Κλέμενς), Ντράξλερ, Σαλάι

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Βίτορ, Λίνο, Τζιόλης, Λάζαρ, Λούκας (90’+1 Ολίσε), Λόρενς (61′ Κάτσε), Στοχ, Σαλπιγγίδης (61′ Αθανασιάδης)

 

Ντόρτμουντ- ΠΑΟΚ 0-1 (2015-2016)

Στις 10 Δεκεμβρίου του 2015, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Βεστφαλία, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής για τους ομίλους του Europa League. Αντίπαλος η Μπορούσια Ντόρτουντ στην μετά- Κλοπ εποχή. Ο «δικέφαλος» είχε αποκλειστεί από τη συνέχεια, αλλά κάθε άλλο παρά αδιάφορος παρουσιάστηκε. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ προηγήθηκε με γκολ του Μακ στο 34ο λεπτό, «παγώνοντας» το «Βεστφάλεν». Η «αρμάδα» του Τόμας Τούχελ, ήθελε τη νίκη για να κατακτήσει την πρωτιά του ομίλου. Οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη για τους Γερμανούς, οι οποίοι όμως είχαν την ατυχία να βρουν μπροστά τους σε ένα εκπληκτικό Γλύκο αλλά και την… τύχη. Τρία δοκάρια είχαν οι Βεστφαλοί, με τον ΠΑΟΚ να στέκεται αρκετά τυχερός. Το τελικό 0-1 μπορεί να μην έδωσε κάτι άλλο παρά μια νίκη γοήτρου στην ελληνική ομάδα, αλλά ήταν η πρώτη επικράτηση του «δικεφάλου» επί γερμανικού εδάφους. Αντίθετα η Μπορούσια με αυτήν την ήττα, τερμάτισε δεύτερη πίσω από την Κρασνοντάρ.

Ντόρτμουντ (Τ. Τούχελ): Βάιντενφελερ, Παρκ, Σούμποτιτς, Γκίντερ, Χούμελς, Στένζελ, Μπέντερ (Βάιγκλ 46΄), Γιανουζάι, Ρόις (Μχιταριάν 46’), Καγκάβα (Ομπαμεγιάνγκ 66΄), Ράμος.

ΠΑΟΚ (Ι. Τούντορ): Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης, Μυστακίδης (Ροντρίγκες 77΄), Τζιόλης, Κάτσε, Τσίμιροτ, Μακ (Λέοβατς 66΄), Μπερμπάτοφ (Σάμπο 71’).

 

Άγιαξ- ΠΑΟΚ 1-1 (2016-2017)

Έξι χρόνια μετά το τελευταίο ραντεβού με τον Άγιαξ, ο ΠΑΟΚ θα «αντάμωνε» και πάλι με τον «Αίντα», ελπίζοντας αυτή τη φορά να χαμογελάσει. Το παιχνίδι θα γινόταν και πάλι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στον ίδιο γύρο (τρίτο) με την προ εξαετίας συνάντηση. Αυτή τη φορά, όμως, ήταν οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς (σκόρερ  στο ίδιο γήπεδο ως παίκτης του ΠΑΟΚ το 2010) που σκόραραν πρώτοι, μετά από εκπληκτικό τελείωμα του Τζάλμα Κάμπος στο 27’. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και παρά την ισοφάριση από τον Ντόλμπεργκ στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κινδύνευσαν ιδιαίτερα. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε το σκοπό του στην «Amsterdam Arena», αλλά  για μια ακόμη φορά τον «πρόδωσε» η Τούμπα, καθώς οι Ολλανδοί νίκησαν 2-1 και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση.

Αγιαξ (Πίτερ Μπος): Σίλεσεν, Τετέ, Φέλτμαν, Φιργκέφερ, Ντάικς, Ρίντεβαλντ, Φαν ντε Μπεκ (77′ Σένε), Κλάασεν, Ελ Γκάζι (88′ Τσέρνι), Ντόλμπεργκ, Κασιέρα (59′ Γιούνες).
 

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Χαρίσης (69′ Τζιόλης), Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Κάμπος, Ροντρίγκες (84′ Μυστακίδης), Αθανασιάδης (90′ Κουλούρης).

 

Φιορεντίνα- ΠΑΟΚ 2-3 (2016-2017)

Για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League o ΠΑΟΚ θα αντιμετώπιζε στο «Αρτέμιο Φράνκι» την Φιορεντίνα. Ο «δικέφαλος» του Βορρά, βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο καθώς είχε μόλις τέσσερις βαθμούς δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Ίβιτς μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με περίσσιο θάρρος και προηγήθηκαν 2-0 με τα γκολ των Σάκχοφ στο 5’ και Τζάλμα Κάμπος στο 26’. Οι «βιόλα», όμως αντέδρασαν και ισοφάρισαν σε 2-2 με τους Μπερναρντέσκι και Μπαμπακάρ. Τα λεπτά περνούσαν, με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες για να προηγηθούν. Στο τρίτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του παιχνιδιού, ο Γκάρι Ροντρίγκες έπειτα από ένα εντυπωσιακό «σλάλομ» έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Λετσερίνι και σφράγισε ένα «επικό» διπλό για τον ΠΑΟΚ. Το τελικό 2-3 χάρισε την πρώτη νίκη τoυ «δικεφάλου» στην Ιταλία, με την ελληνική ομάδα να προκρίνεται στη συνέχεια στους «32» του Europa League.

Φιορεντίνα (Πάουλο Σόουζα): Λετσερίνι, Τόμοβιτς, Αστόρι, Γκονσάλο Ροντρίγκες, Μίλιτς (46’ Κιέζα), Κριστόφορο (66’ Σάντσες), Μπάντελι, Τέγιο (83’ Ιλισιτς), Βεσίνο, Μπερναρντέσκι, Μπαμπακάρ.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Σαχόφ (83’ Μυστακίδης), Κάνιας, Ροντρίγκες, Κάμπος (71’ Πέλκας), Κουλούρης (61’ Τιάμ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ